Liigat

Peter Kotilaiselta kiintoisa aluevaltaus – lähtee kuntavaaliehdokkaan kampanjapäälliköksi

06.05.
2021
Liigat

Peter Kotilaiselta mielenkiintoinen aluevaltaus. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Keskustan kansanedustaja Joonas Könttä kertoi aiemmin tällä viikolla, että hän on hankkinut kuntavaalikampanjaansa MM-tason vahvistuksen. Se vahvistus on kaksinkertainen maailmanmestari Peter Kotilainen.

Kotilaista tiettävästi kosiskeltiin myös ehdokkaaksi vaaleihin, mutta siihen vikkelä Happee-laituri ei tarttunut.

– En ole itse poliittisesti aktiivinen. Politiikan kautta on kuitenkin mahdollista kehittää paitsi Jyväskylää, niin vaikuttaa myös koko Suomen asioihin. Mielestäni myös me tavalliset kaupunkilaiset voimme vaikuttaa tehdäksemme Jyväskylästä entistä paremman kaupungin, Kotilainen kommentoi Köntän tiedotteessa.

Yhtenä merkittävänä nimittäjänä ovat liikunnan olosuhteet.

– Liikuntapääkaupunki-ajattelun kannalta on keskeistä huolehtia monipuolisesti kaikkien lajien olosuhteiden parantamisesta, niin huippu-urheilun, kuin myös arkiliikkujien kannalta. Koko Jyväskylässä. Tämän ajatuksen jaamme ja tämän puolesta on hyvä tehdä töitä, ehdokas ja kampanjapäällikkö totesivat tiedotteessa.

Könttä on kansanedustaja tällä hetkellä ja hän on ottanut kantaa myös Kotilaisen yhteen merkittävään huolenaiheeseen eli rahapeleihin sekä niiden haittoihin. Tämä on Kotilaisen mukaan yksi syistä tukea Könttää. Kotilainen on kertonut aiemmin olevansa rahapeliriippuvainen ja on sen vuoksi myös kampanjoinut vahvasti niitä vastaan.

Viime viikolla Kotilainen kertoi aloittaneensa Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen osaston kummina.

Iltasanomat uutisoi aiheesta jo aiemmin tällä viikolla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen