Liigat

Tärkeä jatkosopimus julki – Aho jää EräViikinkeihin

10.05.
2021
Liigat

Tuomas Aho (oik.) jää EräViikinkeihin. Kuva: Jarmo Koskela

EräViikingit julkaisi perjantaina puolustaja Tuomas Ahon 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Aho aloittaa kolmannen kautensa EräViikingeissä ja on ollut joukkueen kantavia voimia kahdella edeltävällä kaudella. Koovee-kasvatti on pelannut Kooveessa ja ErVissä yhteensä 164 liigapeliä (47+51).

– Kun siviilielämä luo erilaisia reunaehtoja, kuten mm. sen että opiskelee toisella paikkakunnalla, yhteensovittaminen pelaamisen kanssa ei ole aina yksinkertaista. Kun saatiin seuran kanssa kokonaisuus sovittua sellaiseksi, että itselläni on mahdollisuus panostaa sekä urheilemiseen että opintojen viimeistelemiseen, päätös jatkamisesta oli helppo.

– Olen viihtynyt kaksi vuotta Mosalla erittäin hyvin. Lisäksi kaksi edellistä kautta ovat jättäneet tulospuolella paljon hampaankoloon, ensimmäinen kausi täällä päättyi koronaan ja toinen sössittiin sitten jo ihan itse. Nyt on taas edessä uusi mahdollisuus tehdä parempaa tulosta niin joukkueena kuin henkilökohtaisestikin, Aho avasi tilannettaan ErVin kotisivuilla.

Ahoa huhuiltiin siirtymään uusiin maisemiin Pääkallon Huhumaassa, mutta EräViikingit sai pidettyä pelaajan omissa riveissään. ErVin uutisen mukaan legendaarinen manageri Kurt ”Kurre” Westerlund toimi aktiivisesti Ahon jatkosopimuksen suhteen.

ErVin kauden 2021-22 joukkue on seuran uutisen mukaan muutamaa palasta vaille valmis.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen