Liigat

SaiPa on julkaissut jatkosopimuksia – Hakkarainen tärkein kiinnitys

11.06.
2021
Liigat

Juuli Hakkarainen jatkaa SaiPassa. Kuva: Juhani Järvenpää

F-liigan NLB:ssä nähtävä SaiPa Salibandy on julkaissut lisää jatkosopimuksia ensi kautta ajatellen. Viimeisimpinä julkaistiin tällä viikolla Juuli Hakkaraisen sekä Liisa Laapion pahvit.

Hakkarainen on pelannut urallaan muun muassa Sveitsissä ja kuulunut lappeenrantalaisten liigajoukkueiden tukipilareihin vuosien saatossa. Liigapelejä on kertynyt jo 358 (240+162). Kokeneella tehohyökkääjällä olisi ollut tiettävästi vientiä NLA:ssakin.

– Meillä on täällä todella hyvä ilmapiiri, joukkue ja valmennus. Hommat jäi viime kaudella vähän vajaaksi niin oli aika helppo päätös jäädä, Hakkarainen kommentoi.

Laapio aloittaa seitsemännen kautensa liigatasolla. Liigapelejä on kertynyt NLB mukaanlukien JoKassa, NST:ssä ja SaiPassa 97 (37+29).

– Jo entisestään viime kauden hyvä valmennus sai rinnalle vielä lisää tärkeitä tekijöitä ja joukkueen meno oli viime kaudella hyvää, joten tästä on hyvä jatkaa, mihin jäätiin, Laapio sanoitti.

Aimmin SaiPa uutisoi myös hyökkääjä Elina Suutari ja puolustaja Aino Partinen jatkavat joukkueessa. Tämän kaksikon lisäksi Hertta Härkösen ja Miisa Turusen jatkosopimukset on julkaistu jo aiemmin.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen