Liigat

Tikka palaa Karhuihin – ”Uskon pärjääväni vielä liigakarkeloissa”

08.06.
2021
Liigat

Juha Tikka palaa pääsarjoihin. Arkistokuva: Jari Turunen

Juha Tikka, 32, pelaa ensi kaudella Karhuissa F-liigaa.

Tikan edellinen pääsarjakausi oli 2018-19, jolloin Tikka edusti Karhuja liigatasolla. Viimeiset kaudet Tikka on pelannut paikallisissa alasarjajoukkueissa, mutta edellinen kausi kului Suomisarjan PiTussa. Liigassa Tikka on esiintynyt 49 kertaa (24+15) Karhuissa ja Divarissa 129 kertaa (96+60).

– Viime kausi PiTUssa meni ilman suurempia vaivoja ja pelaaminen tuntui muutenkin kiinnostavan. Siihen päälle vielä telkkarista Karhujen pudotuspelit ja liiganousu, niin polte oli aika kova. Toki ajatuksena oli, kun treenirinkiin hyppäsin, että vedetään hyvä kesä alle ja jatketaan PiTUssa, koska en uskonut, että näillä kilometreillä on enää paljon annettavaa. Nyt parin kuukauden rääkin jälkeen on havaittavissa sen verran kehitystä, että uskon pärjääväni vielä liigakarkeloissa, Tikka kommentoi tiedotteessa.

Puolustaja Paavo Järvi, 19, on solminut jatkosopimuksen. Seuran kasvatti on pelannut urallaan toistaiseksi 27 peliä Divarisssa (1+2). 17-vuotias Konsta Aro jatkaa myös Karhuissa. Arolla ei ole toistaiseksi pääsarjakokemusta peliurallaan.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit:
Tomi Bergendahl
Arvid Vonk

Puolustajat:
Konsta Aro
Paavo Järvi
Vertti Rautava
Kalle Santanen

Hyökkääjät:
Juuso Ahola
Tomi Jerkku
Eerik Lukkari
Julius Lundgren
Juho Myllyharju
Juha Tikka
Aatu Tommila
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo

Toimihenkilöt:
Pekka Nylund, päävalmentaja
Tino Nieminen, valmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen