Liigat

Huhumylläri: ErVi:lle ja SPV:lle hyviä uutisia, OLS:n ”vonkale” katiskassa

26.07.
2021
Liigat

ErVi:n konkarikolmikko on pysymässä kasassa. Kuva: Juha Käenmäki


Salibandykausi 2021-22 on nurkan takana. Muutamia isompia kaloja kuitenkin uiskentelee vielä siirtoaltaassa.

Markkinoiden suurimman kalan, huippuvahti Eero Kososen liikkeistä ei ole tihkunut juurikaan tietoa. Viime kaudet reissupelaajana Helsingistä ensin Seinäjoelle ja viime kaudella Hämeenlinnaan kulkenut torjuja saattaa jopa lopettaa komean uransa. Päätelmää puoltaa sekin, ettei maajoukkueen pitkäaikaista ykköstorjujaa ole nähty kesän leireillä.

Myös kokeneen Mika Moilasen tilanne on askarruttanut pitkin kesää. Kaksinkertaista maailmanmestaria on viety huhuissa Oilersiin. Pääkallon viimeisimpien tietojen mukaan Moilanen olisi sittenkin jatkamassa EräViikingeissä.

Helsinkiläisseuralla saattaa olla muitakin hyviä uutisia kerrottavanaan. Pääkaupunkiseudulle palaava Jere Oksanen on ollut neuvotteluyhteydessä fuusioseuran kanssa. Loppukeväästä Oksasasta vietiin vahvasti Suomisarjan HIFK:n paitaan, mutta viimeisimpien huhujen mukaan laituri on sittenkin palaamassa liigakentille. Ennen Tampereelle muuttoaan Oksanen ehti edustaa sekä Erää että Viikinkejä.

Lakeuksilla Petri Hakosen liikkeistä on riittänyt huhuja. Huippupuolustaja on yhdistetty Jymyyn. Myös Sveitsi ja alasarjat ovat pyörineet huhuissa. Seinäjoelta kantautuvien tietojen mukaan Hakonen on kuitenkin harjoitellut kesällä SPV:n mukana ja jatko punapaidoissa näyttää todennäköiseltä. Samoissa kesätreeneissä on nähty myös Josbassa pari viime kautta pelannut Kasper Tähkä, joka tekee Pääkallon tietojen mukaan liigadebyyttinsä ensi kaudella SPV:ssä.

Huhumyllyjen huonoiten varjeltu salaisuus, OLS:n ”vonkale” on Pääkallon tietojen mukaan uinut oululaisten katiskaan. ”Vonkale” on Joni-Arttu Sieppi, joka palaa neljän Seinäjoen vuoden jälkeen pohjoiseen.

Pääkallo.fi