Liigat

Steelersille kolme uutta pelaajaa – lajilegenda vahvistaa valmennustiimiä

17.07.
2021
Liigat

Steelers vahvisti pelaajistoaan ja valmennusta. Kuva: Juhani Järvenpää

Steelersin naisten F-liigajoukkue vahvistuu kolmella uudella pelaajalla. Lisäksi seura kertoo tehneensä jatkosopimukset kahden pelaajan kanssa.

Steelersissä jatkavat Aurora Aaltonen (s. 2001) ja Titta Ahola (s. 1998).

Molempien kohdalla Steelersiin jääminen oli luonteva ratkaisu. Aaltonen nostaa esille joukkuehengen ja pelikaverit, Aholan mukaan Steelers on kaikkineen hyvä organisaatio pelata ja olosuhteet kehittymiselle ovat optimaaliset.

– Voittoja tarvitaan lisää. Haluan auttaa joukkuetta saamaan enemmän voittoja, sanoo Aurora Aaltonen.

Uusista pelaajista Sini Heikkinen (s. 2000) siirtyy Steelersiin F-liigan finaalijoukkueesta, nurmijärveläisestä SB Prosta. Marika Eskola (s. 1998) ja Ada Hiltunen (s. 1999) vaihtavat Hämeenlinnaan Divarin SB Vantaasta.

– Steelers tarjoaa mahdollisuuden isompaan rooliin joukkueessa ja sitä kautta mahdollisuuden kehittää omaa pelaamista, puolustajana pelaava Heikkinen taustoitti.

– Olen saanut pelata (SB-Prossa) kokeneiden huippupelaajien kanssa ja nähnyt, mitä menestyminen vaatii. Tuon oppimani mukanani Steelersiin. Omat vahvuudet ja ne asiat, mitä tuon joukkueeseen pelillisesti, ovat taistelutahto, juoksuvoima ja nopeus, Heikkinen jatkoi.

Marika Eskola on niin ikään puolustaja.

– Tuli aika ottaa uusi askel eteenpäin salibandyuralla. Muutaman kauden olen hakenut vauhtia ykkösestä ja pistänyt vanhat loukit kuntoon. Steelers vaikutti juuri sopivalta joukkueelta, Eskola tuumaili.

Ada Hiltunen vahvistaa hämeenlinnalaisten maalivahtiosastoa.

– Halu oli päästä kovemmalle sarjatasolle ykkösen jälkeen, ja Steelers vaikutti hyvältä seuralta päästä kehittymään ja kokemaan uusia haasteita, Hiltunen totesi.

– Tuon joukkueeseen heittävänä maalivahtina hyvän tavan kääntää peliä nopeasti ja pelinlukutaidollani ja puheella autan puolustusta toimimaan yhdessä joukkueena, hän lisäsi.

Aiemmin heinäkuussa Steelers tiedotti vahvistaneensa joukkueen valmennustiimiä. Neljä vuotta sitten salibandyn legandaksi Superfinaalin yhteydessä arvostettu Hanna Palomäki sekä entinen Steelers-pelaaja Veera Pellikka liittyvät Timo Viitasen johtamaan valmennukseen.

– Tuon tullessani useamman vuoden pelikokemuksen sekä liigakaukaloista että kv-kentiltä ja toki samalla myös kokemukset erilaisista harjoittelukulttuureista ja useista eri joukkueista ja erilaisista rooleista matkan varrelta, Palomäki lupaili Steelersin tiedotteessa.

Lähde: Steelersin tiedotteet

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira