Liigat

Siirtoja NLB:ssä: Welhot vahvistuu lupaavalla Steelers-puolustajalla, Pirkat Classic-hyökkääjällä

29.07.
2021
Liigat

Petra Aallosen ura jatkuu Kuopiossa. Kuva: Juhani Järvenpää

Welhojen naisten F-liigajoukkueen kokoonpano vahvistuu Steelersissä viime vuodet pelanneella Petra Aallosella, B-sarjassa pelaava joukkue kertoi Instagram-tilillään. Kuopiolaisten tavoin NLB:ssä pelaava Pirkat taas tiedotti tehneensä sopimuksen Classicissa viime kaudella pelanneen Milja Alangon kanssa.

Vuonna 2002 syntynyt Aallonen muuttaa Kuopioon fysioterapian opintojen perässä. Liigapelejä puolustajalle on tähän mennessä kertynyt 37 ottelua tehopistein 7+11=18.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä olen tulossa Kuopioon opiskelemaan ja pelaamaan säbää. Jännittävää päästä kokeilemaan omia taitojaan, ja haastamaan vielä itteensä vähän vieraimilla vesillä. Uskon että pystyn tarjoamaan Welhottarille luotettavaa pelaamista omia vahvuuksia käyttäen, ja toivon saavani otettua uusia askelia omassa kehityksessäni, Welhottarien tuore vahvistus sanoi.

Welhot tiedotti myös jatkosopimuksesta. Vuonna 2001 syntynyt Ninni Laaksonen jatkaa joukkueessa. Puolustajan viime kausi meni kuitenkin sivusuun loukkaantumisen takia.

Viime kaudella tehot 1+1 Classicissa tehnyt Milja Alanko siirtyy naapurikunta Pirkkalaan ja Pirkkain paitaan. Pirkat tiedotti vuonna 2000 syntyneen Alangon sopimuksesta naisten joukkueen Instagram-tilillä.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira