Liigat

Happee 2+2-vuotiseen jatkosopimukseen päävalmentaja Kotilaisen kanssa – ”Ottajia olisi ollut muitakin”

12.01.
2022
Liigat

Tero Kotilainen jatkaa Happeessa. Kuva: Esa Jokinen

Miesten F-liigan Jyväskylän Happee on kiinnittänyt päävalmentaja Tero Kotilaisen joukkueeseen ainakin kahdeksi seuraavaksi vuodeksi, mutta sopimuksessa on vielä kahden vuoden lisäoptio.

Kotilainen, 46, on ollut osa Happee-valmennusta jo joulukuusta 2016. Aluksi pesti koski eritoten fysiikkavalmennusta, mutta kaudesta 2017-18 alkaen Kotilainen on ollut osana Happeen lajivalmennustiimiä. Päävalmentaja Kotilainen on ollut kaudesta 2020-21.

Happee kiittelee julkistuksen yhteydessä Kotilaisen tekemää pelitavallista muutosta joukkueessa. Tilastojen perusteella Happee on voittanut Kotilaisen aikana 65,6% otteluistaan (peliajan voitot 22, jatkoaikavoitot 5, jatkoaikahäviöt 2 ja peliajan tappiot 12).

– Tero on tehnyt loistavaa työtä, kun liigajoukkuetta on alettu uudistamaan niin pelaajien kuin pelitavan osalta. Olen todella tyytyväinen, että Tero päätyi jatkamaan Hirvissä, koska ottajia olisi ollut muitakin, manageri Petri Kauko sanoitti.

Kotilainen kommentoi jatkosopimustaan pitkästi Happeen uutisessa ja tässä siitä osa.

– Hyvät on fiilikset ja olen erittäin otettu tietysti siitä, että saan jatkaa maineikkaassa ja perinteisessä salibandyseurassa. Seuran kanssa olimme keskusteluissa molemmat samalla sivulla koko ajan. Ajatukset ja suunnitelmat seuran tulevaisuudesta olivat samanlaisia ja sen myötä molemmilla osapuolilla oli halu jatkaa yhteistä matkaa.

– Asiat pitikin olla jo ennen vuodenvaihdetta selvänä, mutta sitten tuli itselläni vielä mutkia matkaan toisen merkittävän valmennustyön suhteen. Oli itse vielä puntaroitava kertaalleen asioita. Lopulta se, että päätös on nyt tehtynä ja hommat jatkuvat Happeessa tuntuu hyvältä.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen