Liigat

EräViikingit kiinnitti keskeiseksi kuvatun palasen – ”Arkeen pitää saada vaatimustasoa ja hyvää meininkiä”

17.04.
2022
Liigat

Tommi Rosendahl (vasemmalla) teki jatkosopimuksen EräViikinkeihin. Kuva: Jarmo Koskela

EräViikingit uutisoi verkkosivuillaan, että hyökkääjä Tommi Rosendahl jatkaa joukkueen riveissä miesten F-liigassa.

Vuonna 1988 syntynyt hyökkääjä palasi liigakentille muutaman vuoden tauon jälkeen syksyllä 2020, ja pelasi päättyneellä kaudella liigauransa tehokkaimman kauden (17+24=41).

Tuleva kausi on hänelle kymmenes liigakentillä. Hän aloitti pelit korkeimmalla tasolla AC HaKissa, kunnes vaihtoi Tapanilan Erään ja sittemmin EräViikinkeihin.

– Kyllä tässä vahvasti on fiilis, että meillä on paljon nälkää ja näytettävää muille sekä itsellemme. Tämä seuraava kausi on itselle tosi motivoiva ja iso haaste, Rosendahl kommentoi ErVin uutisessa.

– Tottakai johtavana pelaajana kantaa isoa vastuuta myös joukkueen tuloksesta. Arkeen pitää saada vaatimustasoa ja hyvää meininkiä enemmän, siinä on minulla iso vastuu.

EräViikingit on jäänyt kahdella kaudella peräkkäin miesten F-liigan pudotuspelien ulkopuolelle.

– Olemme tehneet erittäin paljon kriittistä tarkastelua eri osa-alueisiin ja miettineet miten pystymme mahdollistamaan EräViikinkien miesten edustusjoukkueelle entistä paremmat edellytykset menestyä lyhyellä, mutta myös pidemmällä aikavälillä vallitsevien olosuhteiden keskellä, EräViikinkien F-liigajoukkueiden johtaja Olli Lähdesmäki kertoo seuran uutisessa.

– Kaikissa näissä skenaarioissa Rosendahl on ollut keskeinen palanen, joten on erittäin hienoa että myös Rosendahl on sitoutunut jatkamaan yhteistä tekemistämme.

ErVi kertoo tiedottavansa ensi kauden miesten edustusjoukkueen kokonaisuudesta kootusti myöhemmin.

Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola