EräViikingit kiinnitti keskeiseksi kuvatun palasen – ”Arkeen pitää saada vaatimustasoa ja hyvää meininkiä”

Tommi Rosendahl (vasemmalla) teki jatkosopimuksen EräViikinkeihin. Kuva: Jarmo Koskela

Tommi Rosendahl (vasemmalla) teki jatkosopimuksen EräViikinkeihin. Kuva: Jarmo Koskela

EräViikingit uutisoi verkkosivuillaan, että hyökkääjä Tommi Rosendahl jatkaa joukkueen riveissä miesten F-liigassa.

Vuonna 1988 syntynyt hyökkääjä palasi liigakentille muutaman vuoden tauon jälkeen syksyllä 2020, ja pelasi päättyneellä kaudella liigauransa tehokkaimman kauden (17+24=41).

Tuleva kausi on hänelle kymmenes liigakentillä. Hän aloitti pelit korkeimmalla tasolla AC HaKissa, kunnes vaihtoi Tapanilan Erään ja sittemmin EräViikinkeihin.

– Kyllä tässä vahvasti on fiilis, että meillä on paljon nälkää ja näytettävää muille sekä itsellemme. Tämä seuraava kausi on itselle tosi motivoiva ja iso haaste, Rosendahl kommentoi ErVin uutisessa.

– Tottakai johtavana pelaajana kantaa isoa vastuuta myös joukkueen tuloksesta. Arkeen pitää saada vaatimustasoa ja hyvää meininkiä enemmän, siinä on minulla iso vastuu.

EräViikingit on jäänyt kahdella kaudella peräkkäin miesten F-liigan pudotuspelien ulkopuolelle.

– Olemme tehneet erittäin paljon kriittistä tarkastelua eri osa-alueisiin ja miettineet miten pystymme mahdollistamaan EräViikinkien miesten edustusjoukkueelle entistä paremmat edellytykset menestyä lyhyellä, mutta myös pidemmällä aikavälillä vallitsevien olosuhteiden keskellä, EräViikinkien F-liigajoukkueiden johtaja Olli Lähdesmäki kertoo seuran uutisessa.

– Kaikissa näissä skenaarioissa Rosendahl on ollut keskeinen palanen, joten on erittäin hienoa että myös Rosendahl on sitoutunut jatkamaan yhteistä tekemistämme.

ErVi kertoo tiedottavansa ensi kauden miesten edustusjoukkueen kokonaisuudesta kootusti myöhemmin.