Happee julkaisi jatkosopimuksia – ”Tulevaisuuden ison roolin pelaaja F-liigassa”

Niko Laiti tuulettaa Happeen paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Niko Laiti tuulettaa Happeen paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Hyökkääjä Niko Laiti ja maalivahti Miika Aaltokallio edustavat Happeen F-liigajoukkuetta myös kaudella 2022-23, puolivälierissä TPS:lle voitoin 1–4 taipunut jyväskyläläisseura kertoi tiedotteessaan.

Molempien sopimuksissa oli optiot, jotka otettiin käyttöön.

Laiti, 21, siirtyi Happeeseen viime kaudelle ja murtautui heti Hirvien kärkiketjuihin. Ensimmäinen kausi Happeessa kerrytti tehot 11+12=23. Aikaisemmin urallaan myös Indiansia ja Oilersia edustanut monipuolinen hyökkääjä on pelannut liigassa yhteensä 84 ottelua tehoin 38+28=66.

– Tulevaisuuden ison roolin pelaaja F-liigassa, joka onnistui jo ensimmäisellä kaudellaan hyvin Happee-paidassa. Peluri, etenkin hyökkäysalueella. Parhaat vuodet edessäpäin miesten F-liigassa, kun kokemusta ja kehitystä tulee lisää, päävalmentaja Tero Kotilainen luonnehti Laitia seuran tiedotteessa.

– Hienoja ukkoja jengi täynnä ja lisää vaan tulee niin kyllä kelpaa jatkaa täällä. Nälkää jäi todella paljon ekasta Happee-kaudesta ja nyt on aika laittaa haalarit taas niskaa ja alkaa paiskia hommia kimpassa, Laiti puolestaan tuumaili.

Aaltokallio, 21, on edustanut viime kausilla sekä Happeen liigajoukkuetta että farmijoukkue Happee Steamersiä, jonka luukulla hän torjuu para-aikaa divarikarsinnoissa. Päättyneellä kaudella hän pelasi kaksi liigaottelua torjuntaprosentilla 85,71%. Farmijoukkue Steamersin maalilla kertyi yhdeksän ottelua, joista irtosi 7 voittoa ja 2 tappiota.

Happee on ollut viime aikoina aktiivinen pelaajasopimusten julkistusten suhteen. Uusina miehinä Jyväskylään saapuvat Markus Sipronen ja Teuvo Kinnunen Steelersistä sekä Perttu Koljonen LASBista.

Jatkosopimuksia ovat tehneet kokeneet Jami Manninen ja Jonne Junkkarinen sekä nuorisokaartista Matti Minkkinen, Arttu Pylväläinen sekä Ville Heiska.

Kapteeni Eemil Ukkonen sen sijaan suuntaa Nokian KrP:n paitaan. Kakkosvahti Miko Hassisen kerrottiin suuntaavaan Hollantiin opiskelemaan, joten Hassisen ura on tällä hetkellä katkolla. Myös koko kevään missannut tähtihyökkääjä Peter Kotilainen on tekemässä lähtöä Hirviteatterista.