Tuleva salibandykausi käynnistyy Eerikkilä Super Cupilla syyskuussa – luvassa on salibandyn superpäivä

SPV juhli miesten Super Cupin voittoa kuluneen kauden alussa. Kuva: Ville Vuorinen

SPV juhli miesten Super Cupin voittoa kuluneen kauden alussa. Kuva: Ville Vuorinen

Salibandyn Super Cup järjestetään tänä vuonna lauantaina 10. syyskuuta Eerikkilässä, jossa nähdään mitaliotteluiden lisäksi katusählyfinaalit sekä kansainvälinen lajiseminaari. F-liiga uutisoi asiasta nettisivuillaan keskiviikkona.

Eerikkilä Super Cupissa kohtaavat tuttuun tapaan miesten ja naisten F-liigamestarit sekä Suomen Cupin voittajat. Naisten puolella nähdään uusinta kuluneen kauden finaalisarjasta, kun TPS ja PSS kamppailevat kauden ensimmäisestä pokaalista. Miesten puolella Classic varmisti paikkansa Eerikkilässä Suomen Cupin voitolla. Vastaan asettuu joko Nokian KrP tai Suomen Cupin toinen finalisti SPV.

Uutisen mukaan päivästä halutaan rakentaa kauden avaava yhteinen lajiväen tapahtuma, joten sen myötä F-liiga tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen kaikille neljän finaalijoukkueen faneille.

– Super Cup toimii erinomaisena starttina alkavaan salibandykauteen ja tapahtumalla herätellään myös lajiyhteisön ja salibandyfanien kiinnostus. Tällainen kattaus on vain kerran vuodessa, joten tätä ei kannata missata, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kertoi F-liigan nettisivuilla.

Super Cupin ohella Eerikkilässä nähdään myös katusählyn finaaliturnaukset sekä kansainvälinen World Floorball Summit -tapahtuma. Seminaarissa käydään läpi esimerkiksi pelianalyysin osa-alueita ja pelin kehittämistä.

Liput Super Cupiin tulevat myyntiin perjantaina 29.4. klo 12.00 ja lippujen tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen.