Tuomalan ja Liposen urat jatkuvat Nokialla – ”Suomen mestaruus on myös tulevaisuudessa tavoitteena”

Vili Liponen jatkaa KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Vili Liponen jatkaa KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Maalivahti Miro Tuomala ja kenttäpelaaja Vili Liponen jatkavat Nokian KrP:ssa ensi kaudellakin.

Tuomala käyttää sopimuksensa option. Veräjänvahti on pelannut kaikkiaan 216 liigapeliä Happeessa ja KrP:ssa. Tuomala on saavuttanut yhden SM-kullan, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Myös Vili Liponen jatkaa joukkueessa. Loukkaantumisen vuoksi Liponen on pelannut vain vain kolme peliä tällä kaudella. Kaikkiaan liigapelejä on kertynyt 211 ottelua (52+65) Happeessa sekä KrP:ssa. Liponen on saavuttanut kaksi SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. Liposen jatkosopimus on 1+1-vuotinen.

– Loistavat fiilikset on jatkosopimuksesta. Itsellä vaikee kausi alla ja loukkaantumisen sattuessa hetken jo mietin, että mistähän seuraavan sopimuksen ylipäätään saa. Onneksi KrP teki jo hyvissä ajoin selväksi että halua sekä luottoa jatkoon löytyy. Tässä kohtaa on myös paikallaan kiittää seuraa saadusta tuesta kaikilla mittareilla kuluneen kauden aikana. Itselle oli hyvin selvää, että ehdoton ykkösvaihtoehto on jatkaa täällä.

– Ollaan kolmen kauden aikana otettu joka kausi askeleita kohti meidän yhteistä tavoitetta. Meillä on hieno joukkue täynnä mahtavia persoonia ja jokainen saa olla täysin oma itsensä, se on itselle tärkeä arvo sekä yksi syy lisää jäädä. Tulevaa kautta ei ole vielä sen enempää tullut ajateltua, koska eletään vielä tämänkin kauden tärkeimpiä hetkiä. Se on kuitenkin varma, että Suomen mestaruus on myös tulevaisuudessa tavoitteena ja mahdollisuudet siihen varmasti ovat, Liponen sanoitti jatkoaan.