Liigat

Kuisma ja Horttanainen Happeen miehistöön – ”Kentällä koen olevani voimakas ja viekas hyökkääjä”

14.05.
2022
Liigat

Niklas Kuisma (vas.) siirtyy Happeeseen. Kuva: Juhani Järvenpää

Happee on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Tiikereissä viime kaudella F-liigaa pelannaiden Niklas Kuisman sekä Eemeli Horttanaisen kanssa.

Kuisma (s. 2000) on pelannut 73 liigapeliä Tiikereissä (5+11). Divarin kokemusta on 48 pelin verran (12+10). Molemmista lienee hyötyä, sillä Happeen uutisen mukaan Kuisma tulee pelaamaan myös Divaria Happee Steamersissa. Uutisen mukaan Kuisma on opiskellut jo vuoden Jyväskylän liikuntatieteellisessä.

– Huikeilla fiiliksillä liityn Hirviperheeseen ja on siistiä päästä kokemaan, millaista meininkiä se kuuluisa Hirvirytke on Happeen paidassa! Odotan tulevilta kausilta hyvää menestystä joukkueena ja kehittymistä paremmaksi pelaajaksi, Kuisma sanoitti tiedotteessa.

Hyökkääjä Horttanainen (s. 1998) liittyy joukkueeseen samalla periaatteella ja saman opinahjon opiskelijana. Sopimus on kaksivuotinen ja myös Horttanaisen kohdalla voidaan odottaa pelejä myös Divarin Happee Steamersin paidassa. Horttanainen on pelannut liigassa 42 peliä (8+5). Divarin kokemusta on 13 pelistä (2+4).

– Hyvillä fiiliksillä odotan varsinkin Happeen yhteisöllisyyttä ja uutta steppiä uralla. Kentällä koen olevani voimakas ja viekas hyökkääjä ja pyrin olemaan mahdollisimman ärsyttävä pelaaja vastustajille, pelaaja sanoitti.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen