Liigat

Luukkonen solmi vuoden jatkosopimuksen Oilersin kanssa – tuleva kausi on hänelle viimeinen joukkueen päävalmentajana

23.05.
2022
Liigat

Luukkonen (vas.) johdatti joukkueensa kuluneella kaudella pronssille. Kuva: Esa Takalo

Esport Oilers julkaisi sunnuntaina päävalmentaja Heikki Luukkosen yksivuotisen jatkosopimuksen.

Viisi edellistä kautta Öljymiesten päävalmentajana toiminut Luukkonen jatkaa tutussa roolissaan vielä tulevalla kaudella, jonka jälkeen joukkueen vetovastuun ottaa nykyinen apuvalmentaja Aleksi Lammi. Luukkosen alaisuudessa Oilers on tähän mennessä voittanut liigatasolla hopeaa ja kuluneella kaudella pronssia.

– Olen viihtynyt älyttömän hyvin Oilersissa. Seurassa on huippuolosuhteet sekä motivoitunut ja harjoitteluun sitoutunut ryhmä. Valmentajalle on todella makea tilanne tehdä töitä tällaisessa ympäristössä. Nyt tehdään kovasti töitä sen eteen, että saadaan yhteisille tarinoille kultareunukset ja ansaittaisiin nostaa kannua tulevana keväänä, Luukkonen kommentoi seuran nettisivuilla.

Ensi kauden jälkeen päävalmentajaksi nouseva Lammi toimi kuluneella kaudella myös Oilersin P21-joukkueen päävalmentajana. Valmentajaurallaan Lammi on voittanut kaksi Suomen mestaruutta A-ikäluokassa, kerran sekä Happeen että Oilersin peräsimessä.

– Koen, että liigajoukkueen päävalmentajuus on luonnollinen askel omalla valmentajauralla. On suuri kunnia ja etuoikeus ottaa päävalmentajan tehtävät vastaan juuri Oilersissa ja jatkaa Heikin ansiokasta työtä kohti uusia tarinoita, Lammi kommentoi tulevaa rooliaan Öljymiehissä.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.