Maajoukkueet

Suomi murskasi Ison-Britannian salibandyn MM-karsinnoissa – Koskinen maalasi viidesti

25.05.
2022
Maajoukkueet

Suomi ryöpytti Iso-Britanniaa odotetusti. Kuva: IFF

Suomen miesten salibandymaajoukkue kaatoi Iso-Britannian maajoukkueen lukemin 24-1 salibandyn MM-karsinnoissa Latvian Valmieressä.

Tuskin kukaan odottikaan, että briteillä olisi Suomea vastaan mitään mahdollisuuksia. Avauserän jälkeen peli oli jo 9-1 sinivalkoisille ja tilanne ei siitä luonnollisesti tiukentunut. Suomen tehopelaajia olivat ensimmäiset maajoukkuepisteensä tehneet Konsta Tykkyläinen (3+3), Albert Koskinen (5+0) sekä Ville Lastikka (3+3), Joona Rantala (2+2), Justus Kainulainen (4+0) ja Rasmus Kainulainen (1+3).

Suomen turnaus jatkuu torstaina klo 17 ottelulla Viroa vastaan. MM-karsintojen otteluiden erikoisuutena on se, että ne pelataan 3×15 minuutin peliajalla. Se ei kuitenkaan tunnu tasoeroista kertovia kohumurskajaisia vähentävän, sillä Norsunluurannikon kahden avauspelin saldo on karu 0-82 ja vastassa ovat olleet Slovakia sekä Saksa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen