Liigat

Wiander vahvistaa Happee-puolustusta – ”Tulen Jyväskylään täysin salibandyn ja Happeen vuoksi”

12.08.
2022
Liigat

Tommi Wianderin peliura jatkuu Keski-Suomessa. Kuva: Ari Arola

Jyväskylän Happee uutisoi torstaina, että se on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Wianderin, 26, kanssa.

Wiander on pelannut 129 liigapeliä (14+35) OLS:ssa. Happeen tiedotteessa Wianderia kuvaillaan täsmähankinnaksi ja hän on kohtuullisen nuoresta iästään huolimatta Happeen toiseksi kokenein pakki Jonne Junkkarisen jälkeen.

– Erittäin hyvät fiilikset nyt kun sopimus on vihdoin saatu valmiiksi, ja pitkä matkahan tässä onkin jo tultu Teron ensimmäisestä soitosta. Kiinnostus liittyä porukkaan mukaan heräsi jo vahvasti silloin, mutta koska salibandyn ulkopuolisten asioiden hoitaminen osoittautui haastavaksi, jouduttiin lopullista vahvistusta odottamaan tähän asti. On kuitenkin erittäin hienoa, että asiat saatiin järjesteltyä ja pääsin vihdoin joukkueen mukaan.

– Tulen Jyväskylään täysin salibandyn ja Happeen vuoksi, ja jo ensimmäisissä harjoituksissa huomasin, että tein oikean päätöksen. Odotukset ensi kaudesta ovat korkealla sekä itseni että joukkueen puolesta, ja nälkäisenä odotankin jo alkavaa kautta ja Hirvirytkettä, Wiander avasi Happeen sivuilla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen