Kooveen miesten Divarijoukkue julki – kasassa on laaja rosteri

Koovee oli viime kaudella Divarin runkosarjassa kolmas. Kuva: Esa Takalo

Koovee oli viime kaudella Divarin runkosarjassa kolmas. Kuva: Esa Takalo

Divarin Koovee julkaisi joukkueensa kokonaisuudessaan alkavalle kaudelle. Kesän kuluessa tamperelaiset ovat julkaisseet useampia jatkajia sekä myös uusia pelaajasopimuksia.

Syyskuun alkupuolella Koovee paljasti kolme uutta lisäystä, kun Eero Haapaniemi, Henri Stenberg ja Joel Sipola liittyivät joukkueen vahvuuteen.

Haapaniemi, 21, pelasi viime kaudella 10 liigaottelua SPV:n paidassa, mutta pääosin hän on edustanut seuran juniorijoukkueita. Stenbergiltä puolestaan löytyy kokemusta liigatasolta 67 ottelun verran LASBin, ja viimeisimpänä Steelersin riveistä. Nuori hyökkääjä on tehtaillut runkosarjassa 21 tehopistettä (15+6). Sipola edusti viime kaudella Suomisarjassa Nokian KrP:n Akatemiaa.

Merkittävimpänä pelaajana listalta puuttuu Divarin pistepörssin ykkösnimi Peteris Trekse, joka siirtyi kesällä TPS:n liigajoukkueeseen. Latvian maajoukkuehyökkääjä tehtaili viime kaudella Divarin runkosarjassa 67 pistettä 26 otteluun.

Jatkosopimuksien ja uusien hankintojen myötä Koovee lähtee tulevaan Divarikauteen kolmen maalivahdin ja 24 kenttäpelaajan voimin.

Kooveen joukkue kaudella 2022-2023.

Maalivahdit
Toni Tuomi
Juho Saros
Miro Marjakangas

Kenttäpelaajat
Lenni Riihimäki
Henri Stenberg
Aki Hietanen
Joona Valkama
Valtteri Laaksonen
Jesse Ruokostenpohja
Samuli Salomaa
Gustavs Griezitis
Krišjānis Tiltiņš
Lauri Tynkkynen
Joel Sipola
Eero Haapaniemi
Eino Kahilaluoma
Tuukka Hytönen
Niko Ojala
Roni Kranni
Jānis Ragovskis
Samuli Segerman
Santtu Siponen
Elmeri Viskari
Miko Saarela
Ville Alkki
Rolands Kovalevskis
Sami Savolainen