Liigat

Jokerit hankki lisävahvistuksia – Sofia Niemi ja Elina Vanhanen sarjanousijan matkaan

28.11.
2022
Liigat

Sofia Niemi voitti viime kaudella ErVin riveissä pronssia. Kuva: Esa Takalo

NLB:n Jokerit julkaisi viikonloppuna kaksi uutta pelaajasopimusta.

Sofia Niemi, 27, pelasi ensimmäiset ottelunsa liigassa kaudella 2019-20 Pelicansin riveissä, ja kaksi edellistä kautta hän edusti EräViikinkejä. Runkosarja ja pudotuspelit mukaan lukien Niemi on pelannut liigatasolla kaikkiaan 58 ottelua tehoin 4+5=9. Viime keväänä hän voitti ErVin kanssa SM-pronssia.

Jokereiden puolustus vahvistuu Elina Vanhasella, joka palaa vuoden tauon jälkeen takaisin liigakentille. Vanhanen, 24, on edustanut liigaurallaan M-Teamia, EräViikinkejä sekä viimeisimpänä SB-Prota. Liigatasolla otteluita on kertynyt kaikkiaan 185 ja tehopisteitä 47+37=84. Vanhasen palkintokaapista löytyy SM-pronssia kaudelta 2017-18 ja hopeaa kaudelta 2020-21.

Viime keväänä ensimmäistä kertaa seurahistoriassa liigaan noussut Jokerit on parhaillaan NLB:ssa neljäntenä. Uudet vahvistukset nähdään tositoimissa tiistaina 29.11., kun Jokerit kohtaa kotonaan ÅIF:n.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on journalismin opiskelija ja Pääkallon toimittaja.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.