Liigat

Jymy jatkosopimukseen Matias Mäenpään kanssa – ”Meillä on täällä Nurmoossa hieno joukkue”

21.11.
2022
Liigat

Matias Mäenpää (nro 91) on latonut tällä kaudella maaleja hyvään tahtiin. Kuva: Juha Käenmäki

Nurmon Jymy kertoi alkuviikosta tehneensä 2+1-vuotisen sopimuksen oman kasvattinsa Matias Mäenpään (s. 2001) kanssa.

Mäenpää pelaa uransa palasta liigakautta, sillä 13 otteluun ovat syntyneet tehot 13+3. Yhteensä Mäenpää on pelannut liigassa 59 peliä (29+6).

– Päällimäisenä tietenkin hyvät fiilikset ja toisaalta myös helpottava olo, kun tietää mitä saa seuraavat pari vuotta taas tehdä. Itsellä myös koulu ja kämpät löytyy täältä, niin päätös täälä pelaamisesta oli tähän kohtaan oikeastaan myös itsestäänselvyys.

– Meillä on täällä Nurmoossa hieno joukkue, seura ja organisaatio, joten mukavaa on päästä jatkamaan työntekoa myös tulevaisuudessa täällä. Valmennus niin lajin osalta, kuin fysiikkapuolella on täynnä osaamista, joten itselle se on helppoa, kun saa vain keskittyä kehittymiseen pelaajana.

– Mahtavaa on ollut tällä kaudella nähdä kuinka on yleisöä saapunut paikalle kotimatseihin ja kannustetaan omia! Me koitetaan joukkueena tehdä jo tällä kaudella parhaamme, että saadaan tästä nipusta paras mahdollinen tulos irti ja toivottavasti se näkyy myös katsomoon asti, Mäenpää kommentoi Jymyn sivuilla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen