Podcastit

Kelpaako piste: Maalivahtispesiaali – ”Aki Karjalainen mun mielestä tässä hyvä esimerkki”

01.11.
2022
Podcastit

Divarissa nähtiin viikonloppuna yllätyksiä. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste?-podcastin kuudes jakso käsittelee eritoten maalivahteja.

Tämän viikon jaksossa käännetään katseet miehiin tolppien välissä ja keskustellaan maalivahtipelin saloista, kun Attea paikkaa Kirkkonummi Rangersin maalivahti Kristian Krogius. Lisäksi mukana ovat jo perinteeksi muodostuneet osiot, kuten ottelunostot, TOP 3, trivia ja viikon kuulijavieras Tuomas Leino (ÅIF).

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divari pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.

*huom. jakson taustalla on valitettavasti pieni häiriöääni, joka vähenee jakson edetessä. Pahoittelemme teknistä ongelmaa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen