Happeen Laakso ja TPS:n Pietilä arvostettiin kuukauden pelaajiksi F-liigassa

Markus Laakso vakuutti marraskuussa. Kuva: Esa Jokinen

Markus Laakso vakuutti marraskuussa. Kuva: Esa Jokinen

Puolustaja Emilia Pietilä (TPS) ja maalivahti Markus Laakso (Happee) on valittu marraskuun pelaajiksi F-liigassa.

Pietilä keräsi marraskuun peleissä tehot 1+3 sarjakärjen riveissä. Kaikkiaan 12 otteluun on syntynyt tehosaldo 5+9=14. Tehosaldoa +23 voi pitää erityisen hyvänä.

– Emilia Pietilä on noussut kokoajan suurempaan rooliin – hän on paljon tekijänä TPS:n kakkosketjun moottorina. Onnistunut debytointi naisten maajoukkueeseen ja onnistunut myös pisteiden valossa hyvin, naisten maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen sanoitti valintaa.

Miesten puolella valinta osui Laaksoon, joka on pelannut vakuuttavasti Happeen tolppien välissä. Happee voitti marraskuussa kolme peliä ja Laakso oli mies paikallaan. Kaiken kaikkiaan 10 ottelun torjuntaprosentti on ollut 81,94.

– Happeen marraskuu oli voitokas. Laakso on ollut vakuuttava joukkueensa maalilla läpi kauden, miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky sanoitti.

F-liigan kuukauden pelaajat valitsevat maajoukkuevalmentajat.

Miesten Divarin kuukauden pelaaja julkaistiin erikseen. Marraskuun parhaaksi valittiin M-Teamin Eetu Sorvali, joka paukutti kuuteen peliin tehot 15+0, kun M-Team voitti neljä peliä. Sorvalin saldo on tällä kaudella 14 pelin jälkeen 28+5 ja hän on Divarin pörssikakkosena. Divarin kuukauden pelaajan valitsevat sarjan päävalmentajat.