Pitkä tie jatkuu – urheilutoimenjohtaja leukaili kasvattajarahoista, kun konkaripakki teki sopimuksen

Ilari Talvitien hauista on sanottu F-liigan paksuimmaksi. Kuva: Esa Jokinen

Ilari Talvitien hauista on sanottu F-liigan paksuimmaksi. Kuva: Esa Jokinen

Isokokoinen puolustaja Ilari Talvitie on totuttu näkemään osana Oilersin joukkuetta, eikä se muutu miksikään ensi kaudellakaan.

Seura uutisoi, että 32-vuotias Talvitie sorvasi espoolaisten kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Se tietää Talvitielle 15. perättäistä kautta joukkueen riveissä. Hän siirtyi Oilersiin kaudeksi 2009-2010 kasvattajaseurastaan Kirkkonummi Rangersista.

Yli 350 runkosarja- ja 92 pudotuspeliottelua Oilersissa tahkonnut väkivahva pakki on seuran riveissä eniten liigaotteluita pelannut pelaaja.

– Palkintokaapista löytyy pronssia ja hopeata, niin kyllä ainoa tavoite on voittaa Suomen mestaruus, Talvitie linjasi seuran uutisessa.

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius intoutui leukailemaan viitaten Talvitien kasvattajaseurassa Rangersissa ilmenneisiin talousmurheisiin.

– Todella upeaa että yksi kaikkien aikojen Öljymiehistä jatkaa edelleen aktiiviuraa ja samalla pystymme antamaan oman panoksemme Kylien Jätkien selviytymistaisteluun massiivisten kasvattajarahojen rullatessa tulevallakin kaudella, Arrhenius kommentoi Oilersin uutisessa.