Uransa lopettanut Joni-Arttu Sieppi kertaa tapahtumia OLS:n videolla – ”Kai sitä jotakin ossaa”

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS:n kausi päättyi viime viikolla puolivälierissä 4-0-sarjatappioon Nokian KrP:ta vastaan. Samalla päättyi konkaripelaaja Joni-Arttu Siepin komea liigaura.

Sieppi (s.1991) aloitti liigauransa verrattaen iäkkäänä kaudella 2014-15. Vuodet 2014-17 ja 2021-23 rovaniemeläislähtöinen Sieppi edusti OLS:aa ja vuodet 2017-2021 SPV:tä. Maaliahne laituri pelasi kaikkiaan 276 liigapeliä tehoin 249+134. SPV:n kanssa laituri saavutti SM-pronssia ja yhden Suomen Cupin voiton. Maaotteluita kertyi uralla yksi (0+1).

OLS:n aktiivinen videotaitaja Ari Holopainen teki Siepistä 27 minuutin haastatteludokumentin. Siinä Sieppi kertaa uraansa ja elämäänsä urheilun parissa. Sieppi paljastaa haastattelussa esimerkiksi oman tähdistökentällisensä uran varrelta.