Liigat

SPV lainasi pelaajan Jymylle – jatkaa silti myös Peliveljien juniorijoukkueessa

04.06.
2023
Liigat

Kuvituskuva: salibandy.fi

Miesten F-liigan Nurmon Jymy kertoi lainanneensa Eero Mäenpään ensi kauden joukkueeseensa.

Erikoista lainadiilissä on lähinnä se, että Jymyn junoreissakin pelannut Mäenpää pelaa silti ensi kaudella myös P22-ikäluokan SM-sarjaa SPV:ssä. Eli siis pelaa miesten liigaa Jymyssä ja junorisarjaa SPV:ssä rinnakkaisedustuksella. Jymyllä on farmidiili Divari-joukkue Konnien kanssa, ja SPV siis tietysti pelaa myös miesten liigassa.

– Todella huikeet fiilikset siirrosta ja tulevasta kaudesta. Hienoa laittaa pitkästä aikaa Jymypaitaa päälle, pelaaja sanoitti.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho kommentoi seuraavaa.

– Hienoa saada oma kasvatti takaisin Jymyyn. Eerolla on kova halu kehittyä pelaajana. Hän on tullut kovalla asenteella mukaan heti ensimmäisistä treeneistä lähtien ja tulee haastamaan tällä menolla kokeneemmat peliajasta.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen