SPV lainasi pelaajan Jymylle – jatkaa silti myös Peliveljien juniorijoukkueessa

Kuvituskuva: salibandy.fi

Kuvituskuva: salibandy.fi

Miesten F-liigan Nurmon Jymy kertoi lainanneensa Eero Mäenpään ensi kauden joukkueeseensa.

Erikoista lainadiilissä on lähinnä se, että Jymyn junoreissakin pelannut Mäenpää pelaa silti ensi kaudella myös P22-ikäluokan SM-sarjaa SPV:ssä. Eli siis pelaa miesten liigaa Jymyssä ja junorisarjaa SPV:ssä rinnakkaisedustuksella. Jymyllä on farmidiili Divari-joukkue Konnien kanssa, ja SPV siis tietysti pelaa myös miesten liigassa.

– Todella huikeet fiilikset siirrosta ja tulevasta kaudesta. Hienoa laittaa pitkästä aikaa Jymypaitaa päälle, pelaaja sanoitti.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho kommentoi seuraavaa.

– Hienoa saada oma kasvatti takaisin Jymyyn. Eerolla on kova halu kehittyä pelaajana. Hän on tullut kovalla asenteella mukaan heti ensimmäisistä treeneistä lähtien ja tulee haastamaan tällä menolla kokeneemmat peliajasta.