Kelpaako piste: Kausiennakko – ”Ei Turusta kauaa Raumalle aja”

Kelpaako piste? palaa kausiennakoiden muodossa. Kuva: Mika Hilska

Kelpaako piste? palaa kausiennakoiden muodossa. Kuva: Mika Hilska

Kelpaako piste? palaa Inssi-Divarin pariin kakkoskauden avausjaksolla, jossa pääteemana on sarjan kausiennakko.

Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa käydään perinteisesti mahdottoman tehtävän ääreen, kun jäsenet koittavat arvioida tulevan runkosarjan voimasuhteita. Tämän lisäksi perinteikkäässä TOP-3 listauksessa käydään läpi mihin ensi kaudella Inssi-Divarin seuraajan kannattaa kiinnittää huomio! Lisäksi vielä mäkiviikkomies-spesiaali.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.