Huhumaa: Trekse pirkanmaalaisseurojen kiikarissa

Peteris Trekse on ollut pirkanmaalaisseurojen kiikarissa. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandykausi on edennyt siihen pisteeseen, että vuoden 2024-25 siirtohuhuja liikkuu jo hallien käytävillä.

Täten vuoden ensimmäisessä Huhumaa-artikkelissa nostetaan esille huhu, joka nousi esille jo syyskaudella. TPS:n latvialaisvahvistus Peteris Trekse on Pääkallon tietojen mukaan pirkanmaalaisseurojen kiikarissa.

Vahvaa kiinnostusta Trekseä kohtaan oli alun alkaen tiettävästi Nokian KrP:n suunnalta, mutta kiinnostusta on osoittanut myös Tampereen Classic. Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa kumpaan seuraan Trekse mahdollisesti päätyy, jos Pirkanmaalle ylipäänsä.

Trekse, 24, pelaa toista kauttaan liigatasolla TPS:ssa. Latvian maajoukkuepelaaja on esiintynyt liigatasolla 70 kertaa (39+49) ja pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta TPS:n kanssa heti debyyttikaudellaan. Latvialainen on edustanut maataan kolmissa viime MM-kisoissa.

Ennen liigapelejä Trekse teki vakuuttavaa jälkeä Divarin Tampereen Kooveessa, jossa hän iski 87 pelissä tehot 64+102. Latvialaispelaaja on aiemmilla kausillaan ollut leimallisesti vasen laitahyökkääjä, mutta tällä kaudella pelipaikka on vaihdellut aiempaa enemmän.