Muidenkin liigajoukkueiden kiikarissa ollut Vesterinen jatkaa TPS:ssa: ”Pystyn kasvamaan johtavaksi pelaajaksi”

Waltteri Vesterinen jatkaa Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

Keskushyökkääjä Waltteri Vesterinen, 21, jatkaa TPS:ssa myös tulevalla kaudella.

Tällä kaudella maajoukkuerinkiin nousseen Vesterisen sopimus ei ollut itsestäänselvyys, sillä Pääkallon tietojen mukaan ainakin yksi kärkipään liigajoukkue oli hyökkääjän perässä. Vesterisen markkina-arvo on kasvussa myös Esa Jussilan papereissa, sillä Vesterinen on tällä kaudella noussut mukaan maajoukkuerinkiin.

– On hienoa, että löysimme TPS:n kanssa yhteisymmärryksen ja pääsin kirjoittamaan jatkosopimuksen. Uskon, että tämä on paras ratkaisu juuri nyt, sekä myös tulevaisuuttani ajatellen. Tepsissä pystyn kasvamaan johtavaksi pelaajaksi ja joukkueena tulemme kannusta taistelemaan jatkossakin. TPS on oma kasvattajaseurani, joten on hienoa kantaa mustavalkoisia värejä myös tulevalla kaudella, Vesterinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Vesterinen on pelannut TPS:ssa 154 liigapeliä (75+74) ja oli viime kaudella voittamassa turkulaisten ensimmäistä Suomen mestaruutta.

– Meille Turun Palloseurassa on aina tärkeää, että joukkueessa on vahvasti tepsiläinen ja turkulainen ydin. Waltterilla on TPS-kasvattina tähän seuraan ja kaupunkiin vahvat juuret ja on hienoa nähdä, että hän haluaa jatkaa kasvuaan kohti kansainvälistä huippua TPS-logo rinnassa, päävalmentaja Perttu Kytöhonka sanoitti.