Kelpaako piste: Äänessä polviliukumies – ”Ihan täysin spontaani teko”

Divarissa pelataan runkosarjan viimeisiä pelejä. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako pisteen? 40. jakso käsittelee pääosin huipentuvaa Inssi-Divarin runkosarjan loppua.

Vakiokolmikko käy läpi edellisviikon tuloksia ja tekee omat veikkauksensa seuraavan kierroksen otteluista. Jaksossa otetaan myös kurkistus Suomisarjan puolelle potentiaalisiin Inssi-Divariin nousijoihin.

TOP3-osiossa mietitään omia salibandyn ”turn oneja” ja Voimatauolla soitetaan Limingan puolustajalle Petteri Hanskille.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.