TPS julkaisi yhdeksän jatkosopimusta kerralla – ”Kausi on ollut kieltämättä haastava”

Olivia Pietilä jatkaa TPS:ssa. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

Olivia Pietilä jatkaa TPS:ssa. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi
Naisten F-liigan hallitseva Suomen mestari TPS julkaisi kerralla peräti yhdeksän jatkosopimusta.

Emilia ja Olivia Pietilä, Eerika Koski, Henrika Maikola, Veera Kuosmanen, Melisa Aydemir, Cira Virta, Sofia Leino ja joukkueen kapteeni Jenna Saario jatkavat mustavalkoisessa paidassa.

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut TPS on pelannut kauden nihkeästi verrattuna aiempiin kausiin. Liigatappioita on tullut jo viisi, ja joukkue on kolmantena Classicin ja Loiston takana. TPS ei siis hävinnyt viime kaudella peliäkään kotimaisessa liigassa.

Tältä kaudelta joukkueelta löytyy kuitenkin Suomen Cupin voitto.

– Kuluva kausi on ollut kieltämättä haastava. Menestyksen mukana tapahtumien määrä sekä kuormitus kasvaa ja ikävä kyllä loukkaantumisiakin on ollut kesästä lähtien paljon.

– Hienoa tässä ajanjaksossa on ollut se, että johtajuutta on kasvanut joukkueeseen lisää ja vastuuta on opittu kantamaan tuloksesta myös laajemmin joukkueessa. Erityisen iloinen olen siitä, mille tasolle nuoriso-osastomme on jo kiihdyttänyt.

– Haluamme jatkossakin olla hyvin menestyvä joukkue, joka kestää tasollaan myös silloin kun jonkun ura loppuu tai saa mahdollisuuden pelata ulkomailla. Näin kovan ydinrungon sitouttaminen kahdeksi vuodeksi ei ole yksinkertainen juttu ja saimme äärimmäisen hyvä lähtölaukauksen tulevan kauden joukkueen rakentamiselle, päävalmentaja Aki Vilander kommentoi.