Pääkallo.fi

C1-poikien SM-sarja - mikä joukkue juhlii keväällä?

Artolle tiedoksi, että Oilersin B-juniorit pelaavat ainakin Eerikkilässä seuraavasti :
La 5.1.2019 15:30 Oilers NG - SPV
Su 6.1.2019 14:30 Karhut - Oilers NG
Siis nämä ovat olleet jo otteluohjelmassakin ikuisuuden. Samoin C2 on ollut siellä jo melko pitkään. Kiitos kuitenkin.

Tuota Karhut-peliä ajattelin, että voisi ehkä lähteäkin katsomaan.
 
Näissä on välillä melkoinen sumpliminen etukäteen, että saa työhommat (kaikkien neljän työpaikan kanssa) järjestettyä niin, että peleihin pääsee, niin kyllä nuo tulee mahdollisimman aikaisin käytyä läpi. Sitten on tietysti peleissäkin vielä päällekäisyyksiä, joten kalenteritetristä saa pelata välillä ihan tosissaan :D
 
Näissä on välillä melkoinen sumpliminen etukäteen, että saa työhommat (kaikkien neljän työpaikan kanssa) järjestettyä niin, että peleihin pääsee, niin kyllä nuo tulee mahdollisimman aikaisin käytyä läpi. Sitten on tietysti peleissäkin vielä päällekäisyyksiä, joten kalenteritetristä saa pelata välillä ihan tosissaan :D
Tuota antaumuksellista suhtautumista on kyllä pakko kunnioittaa :) Oli kyseessä mikä elämän osa-alue tahansa.
 
Keskimäärin runkosarjan puoliväli on nyt ylitetty ja tässä omia huomioita tähän mennessä. Ennustin, että kolme joukkuetta olisi yli muiden ja jos tarkastelee vaikka maalieroa per ottelu niin ehkä onkin. Joukkeet vain ovat hieman eri kuin etukäteen ajattelin.

Monesti puhutaan, että voittoon tarvitaan ehjä 60 minuuttinen. Oilersin pelejä katsellessa tuntuu, että eivät pysty 60 minuutin aikana niin vihkoon vetämään, että voiton avaimet kävisivät edes lähellä vastustajaa. Se joka onnistuu raapimaan Oilersilta pisteet keväällä kohentaa samalla asemiaan sarjataulukossa.

Indians on ollut positiivisin yllättäjä alkukaudelle. Pelaa hyvin palloa paikoille ja laadukkaita laukauksia uppoaa verkkoon liukuhihnalta. Kevät jatkuu runkosarjan jälkeen, mutta en pysty edelleenkään kuvittelemaan Indiansia mitaleille. Toivotaan Indiansille paljon terveyttä tulevalle vuodelle.

Classicin 5 tappiota on enemmän kuin veikkasin heille koko kauden saldoksi. En ole ihan varma pystyykö enää nousemaan viimekauden tasolle pelkällä asenteella. Näytti esim. Seinäjoella varsin heikolle. Kuitenkin yhä papereissani hopeajoukkue.

SPV/NJ pirteä alku, mutta totaalinen romahdus ennen taukoa. Asettaa ison kysymysmerkin keväälle. Playoff -paikka vaatii yhä tekemistä.

TPS:n kausi mennyt aika lailla ennustuksen mukaan. Taistelu jatkuu, mutta loppukauden ohjelma näyttää paperilla melko haastavalle. Pelin täytyy kulkea, jotta keväällä homma jatkuu.

OLS lukeutuu alkukauden alisuorittajiin. Onko ollut kokoonpanohuolia? Pudonnut omissa papereissa ulos kolmen kärjestä.

Naantali toinen positiivisista yllättäjistä. 7 voittoa neljästätoista on jo ylittänyt odotukset. Muutaman kerran tarjoillut oikein isän kädestä. Playoff paikka mahdollinen, muttei todennäköinen.

EräViikinkien kausi ollut hieman kaksijakoinen. Pelannut paremmin kovempia vastustajia vastaan. Kevättä kohti pitää onnistua hyvällä prosentilla harjaamaan ennakkoon otettavissa olevat pisteet.

Karhuilla tasaista tekemistä. Pari suurinumeroisempaa selkäsaunaa, mutta vääntänyt vastapainoksi hienoja voittoja. Jäänee runkosarjaan.

Tiikereiden aloitus heikko, mutta parantanut tekemistä ja viimeisestä 5 pelistä 4 voittoa. Tällä uudella pirteämmällä tekemisellä yhä mahdollisuudet nousta ratkaisupeleihin.

Pelicans on ehtinyt jo pelata itsensä ulos. Taso notkahtanut edellisestä kaudesta.

Welhot rypistellyt n. 10+1 kokoonpanolla ehkä hiukan tiukemmin kuin ennustin, mutta 12. sija alkaa olla sementoitu.

Sijoilla 3-10 on vielä paljon otettavissa. Tällä kaudella todella kannataa tavoitella paikkaa 7 joukosta. Kahdeksannelle on tulossa jo esikarsinnoista vastus ja siitä se rinne sitten vain jyrkkenee.

Hauskaa Joulua kaikille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.