Pääkallo.fi

C1-poikien SM-sarja - mikä joukkue juhlii keväällä?

Minäkin haluaisin kuulla perusteluineen joltain enemmän sarjaa seuranneelta.
Top-5:sen sijaan Top-6, koska nämä kuusi erottuneet omaan silmään eniten (kaikkia en ole tällä kaudella nähnyt):
Viljami Virtanen, Classic
Kokonaisvaltainen ja taitava pallon kanssa, Mertaniemen ohella ikäluokan paras pelaaja mielestäni. Fyysisesti vielä vähän pieni, mutta ei ole antanut sen haitata.

Eero Mäenpää, SPV/NJ
Taitava maalintekijä, koko sarjan maalipörssin kuudes. Loistava laukaus.

Setti Roimela, Indians
Peliätekevä sentteri, omaa myös hyvät kädet ja maalintekotaidon.

Onni Forss, Indians
Ei mikään pörssipelaaja, mutta rakentaa pakkina peliä hienosti. Varmaotteinen ja tasainen.

Amos Jäppinen, Indians
Upea veto lähtee kyllä viivasta, pallon kanssa rauhallinen.

Frans Katila, Karhut
Pienikokoinen, mutta pallon kanssa todella hyvä ja pystyy ajamaan ahtaastakin tilasta maalipaikalle.
 
Mitä kuullut ja ymmärtänyt Ervin -03:sten tilanteesta niin nykyinen konttaaminen on peruja muutaman vuoden takaa silloisen valmentajan tekemisistä. Näin kertovat että silloin vähän niinkuin hukattiin Ervissä tuo ikäluokka.
Joukkuehan on nyt täysin uusi muutaman vuoden taakse verrattuna. Nyt mukana fuusiosta tulleet Erän parhaat ja SSV:n entiset ikäluokan tähdet. Lisäksi Tiikereissä dominoineet pelaajat tulleet mukaan vuosi sitten. Kyllähän tuolla joukkueella pitäisi vähintään välierissä olla.

- salibandyn oma Kirppu
 
Viestejä
1
Maalivahdeista ja tilastoinnista; kannattaa huomioida, että maalivahtitilastossa vain PMK kertoo jotain joukkueen kokonaispuolustuksesta eli ei vain maalivahdista. Kaikki muu on lottokoneen arpomaa eli jokseenkin nollan arvoista.

Pelitapaa arvioidessa kannatta miettiä tulevaisuutta ja seurata miesten ja A-poikien maalivahtityöskentelyä. Sieltä kun pelkistää tekemisen tavan ja tehokkuuden, niin valmius kakkospallon torjuntaan taitaa erottua.

Kannattaa käydä katsomassa pelejä ja arvioida jotain sen jälkeen. Erittäin hyviä maalivahtiraakileita C1 SM-sarjassa on monta ellei jopa kaikki.
 
Mikäs SPV/NJ:lle on tullut, kun kuuden voiton putken jälkeen Naantali vienyt 15-10 ja Eräviikingit 13-3? Aiemmin omiin mennyt 6,1/ottelu ja tappiot niukkoja.
Jokaiselle joukkueelle jokin suvantovaihe tulee kauden mittaan. Olisikohan hieman tankki tyhjentynyt ennen joulutaukoa? Alkukausi ehkä mentiin hieman potentiaalin ylärajoilla ja nyt pimeä arki ottamassa vallan... Noh, eiköhän joukkue itsensä vielä pleijareista löydä, ja potentiaalia riittää etukäteen yllätykselliseen välieräpaikkaankin. Piristävä porukka sm-sarjaan joka tapauksessa!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.