Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
712
Happeen pitää miettiä se ylivoima kuka ottaisi Mikan paikan. Jos siihen ei löydy ketään hänet pitää ottaa siihen. Viisikko pelaaminen sitten eri, siksi urheilulehtikin muut otti pakkeihin parhaaseen kenttään kun kauden parhaita mietittiin. Kohta Mikan synttärit.
 
Viestejä
86
Happeen pitää miettiä se ylivoima kuka ottaisi Mikan paikan. Jos siihen ei löydy ketään hänet pitää ottaa siihen. Viisikko pelaaminen sitten eri, siksi urheilulehtikin muut otti pakkeihin parhaaseen kenttään kun kauden parhaita mietittiin. Kohta Mikan synttärit.
Lankinen pystyy kyllä ottamaan yv:llä paikan kuvion pohjalta. Mutta kyllä Mihun lämäri on vaarallinen, ja tekee tuhojaan juuri tuossa ylivoimalla. Eipä Mihun pisteet juuri muusta koostuneet kuin ylivoima- ja rankkaripisteistä.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
17.30
1.635.303.50
Näytä kaikki
>

Ape

Viestejä
4
Minulla ei käytännössä ole mitään käsitystä Espoon Oilersin ajoista. Olen heiltä nähnyt muistaakseni neljä peliä, eli 2013 playoffit (sieltäkin jäi 1. peli näkemättä). Näytti kummalliselta kun pari vuotta sitten tajusin, että heillä oli paidoissa punaista ja mustaa eikä näitä tuttuja sinistä ja oranssia.

Aloin tätä vähän pohtimaan, eikä minulla ole mitään käsitystä siitä, ketä ovat olleet Espoon Oilersin esim. mestaruusjoukkueiden päävalmentajat, ykkösmaalivahdit tai kapteenit. Vastaavasti kun luin noita Oilersin tilastoja (nhlfinns.net - salibandytilastot - liiga - oilers - runkosarja - ottelut ), niin semmoisista henkilöistä kuin Teemu Lehikoinen, Tarmo Kirjonen, Jussi Järvinen, Sami Kuronen, Jani Väänänen ja Vilhelm Sandström minulla ei ole mitään käsitystä. Joku Juho Seppäläkin pelannut 75 playoff-ottelua, täysin tuntematon pelaaja minulle.

Jaa hetkinen, taitaa tuo Kirjonen olla sukua Oilersin Samu Kirjoselle, oliko peräti isä? En osaa kyllä sanoa olenko tavannut koskaan, voi ollakin.

Eikä tätä nyt pidä lukea minään vähättelynä. En vain ole ennen 2013 playoffeja ollut missään tekemisissä joukkueen kanssa, aika suurella todennäköisyydellä voin väittää, etten edes TV:stä ole nähnyt yhtään peliä.
Samu kirjosen isä on kyllä naisten mm-kisoissakin viheltänyt tuomari tomi
 

Säbantteri

Onko kellään tietoa Classicin suunnitelmista siirtomarkkinoilla. Ok, Lastikka-huhu on ja elää edelleen, mutta ei enää niin vahvana kuin aiemmin. Muuten ovi käynyt lähinnä ulospäin mestarijoukkueesta.
 
Viestejä
507
Minusta puolustajien pistepörssin voittaminen on ihan hyvä saavutus, oli kyseessä kuka tahansa pelaaja.
Ihan hyvä joo, mutta niin on monta muutakin juttua jotka ovat kuitenkin aika triviaaleja asiayhteydessä eli paikassa MM-joukkueessa. Käytännössä MM-joukkueessa tarvitaan 10-15 täysveristä urheilijaa jotka kaatavat Ruotsin ja Sveitsin tärkeissä peleissä, siinä mielessä Mihun 30 pistettä oman maalin edustatalta tehtynä ovat melko turhia.
 
Viestejä
712
Vielä ei tiedetä miten käy kertooko ylijohtava kotikisojen yhteydessä miten kukaan valmentaja ei ole jättänyt Mikaa kuitenkaan valitsematta ja miten se kertoo pelaajan hyvyydestä. Tietenkin maajoukkuevalmentaja vaikka heidän käytössä olevasta datasta joka tukenut Mikan valintaa. Ehkä vaikeampi voi kuitenkin olla ensin löytää sinne asti seurajoukkue, mutta jos se löytyy onko jopa tuo valinta helpompi? Miten käy vaikka Iiro Lankiselle jos täyttää Mikan saappaat Happeessa saako tuonne valinnan myös kotikisoihin? Nämä aina mutkikkaita Mikko Kohosesta joku täällä puhui että aikanaan riittävät näytöt antanut ja ne riittää. Erik Härkösestä taas joku että enemmän divarimainen pelityyli. Kyllä jossain lajissa asiantuntija piti jalkanopeuden puutetta syynä, kun ihan lajilegenda tippui kisoista. Joku toinen valmentaja asiantuntijana ei olisi tiputtanut.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
218
Kyllä Mihu ihan vahvistus Happeen pakistoon oli ja on ensi kaudellakin jos ja kun jatkaa. Iso rooli kakkoskentän pelinavauksessa ja ylivoimassa. Pari isoa virhettä ei muuta sitä, että Kohonen oli yksi tärkeä tekijä siinä että Happee pelasi noinkin hyvin. Ensi kaudelle tulee lisää pallollista taitoa puolustukseen Lankisen muodossa, mutta kyllä siellä edelleen on Mihullekin tilaa. MM-kisojen vaatimalla tasolla ei toki ole ollut enää moneen vuoteen, mutta eipä muillakaan Happeen puolustajilla taida vielä riittää taso sinne asti.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
17.30
1.635.303.50
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös