Pääkallo.fi

Inssi-Divari 2022-23

Tarvitaanko Divarin peleille edelleen oman viikoittaisen keskusteluketjun?

  • Kyllä

  • Ei


Results are only viewable after voting.
Viestejä
217
Varmaankin jo ennen huomioitu, mutta itseltä mennyt ohi, eli salibandy tv tullut maksulliseksi... toisaalta ihan ymmärrettävää, mutta en ole huomannut ilmoituksia siitä.
 
Viestejä
217
Piti jo kommentoida viikko sitten, mutta heitetään nyt pieni kommentti valintaan. Mielestäni hieno homma Karhuille ja Rajalalle, kun ei ole rahaa tarjolla, ei ole vaihtoehtojakaan kovin montaa, Rajala selkeästi hyvä valinta. Mielenkiintoinen tilanne Pori ja Rauma akselilla... Porista, Raumalle päävalmentajaksi Lehti ja Raumalainen valmentaja jatkaa Porissa, lisäksi vielä samalla sarjatasolla. Mielenkiintoista nähdä, miten pelaaja ruletti alkaa käymään seurojen kesken. Lykkyä molemmille.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,510
Pistän tähän ketjuun kyselyn ja äänestyksen samalla, jonka perusteella toimitaan jatkossa:

Haluavatko Divarin seuraajat edelleen ylläpitää myös ottelukeskusteluita?

Tuntuu, että Divarin keskustelua ei käydä lainkaan ottelukeskustelun puolella, joten on kohtuullisen turhaa avata joka viikko erillistä keskustelua sille. Toimitukselle ei siis ole väliä käydäänkö keskustelua esim. tässä vai siellä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös