Pääkallo.fi

Inssi-Divari 2022-23

Tarvitaanko Divarin peleille edelleen oman viikoittaisen keskusteluketjun?

  • Kyllä

  • Ei


Results are only viewable after voting.
Viestejä
18
@phetke on ehkä liian paljastava. Joku saattaa tietää kenestä kommentoit. Jos haluat olla salapaeräiseti sisäpiirin salaliittoon kuuluva miin koita olla hieman salaperäisempi. Tosin ei tuotakaan kukaan tiedä. Ainakaan ketään ei kiinnosta. Mutta onneksi olkoon kun sait hiveltyä omaa itsetuntoasi todellisena lajiniilona.
Jos kuunteli castin, nii pitäs tietää kenestä puhutaan, sen suuremmitta arvailuitta.

Mukavaa loppu vuotta!
 
Viestejä
16
Suomen mielenkiintoisin palloilusarja ei jätä kylmäksi taaskaan. En tiedä mitä herrat pisteiden keräily podissa ovat käyneet läpi, mutta suosittelen kaikkia lajista kiinnostuneita kurkkaamaan sarjataulukkoa. Seuraavaksi kannattaa vetää hetki happea ja verrata sitä joukkueiden viime aikaisiin esityksiin ja kuntopuntariin. Noniin, olkaa hyvät ja aloittakaamme hyperventilointi. On käsillä vähintäänkin mielenkiintoiset viimeiset kierrokset Insinööri-Divisioonassa, kun otteluita on pelaamatta joukkueesta riippuen kuudesta neljään.

1M-Team2014200415110843462.30
2LNM2011204316212042412.05
3SalBa2212102714511530401.82
4Karhut2110203613712512371.76
5Hawks21101046107108-1361.71
6SaiPa206801513811325351.75
7Koovee211100191521439341.62
8Josba2173047102112-10311.48
9O2-Jyväskylä20820191311229291.45
10Tiikerit2071039101116-15261.30
11ÅIF20540011111136-25231.15
12Happee Steamers21600411129139-10221.05
13Rangers20610013101124-23201.00
14Steelers21310116101187-86120.57

Siinä uusissa XXL:n väreissä kopioitu sarjataulukko suoraan liiton sivuilta. Seuraavaksi lyhyet pohdinnat pohjalta alkaen.

14/14, ei ole arvosana, jonka Steelers saa tähän astisista esityksistään. Steelersillä on tähän mennessä kasassa 12 pistettä ja otteluohjelma loppukaudelle näyttää tältä: Hawks, Salba ja LNM kotona, Koovee ja Karhut vieraissa. Näistä viidestä kohtaamisesta ainoastaan Karhut on viiden ottelun kuntopuntarin osalta sieltä niin sanotusta heikommasta päästä. Mutta kun tarkastellaan Karhujen esiintymistä kotona tällä kaudella niin ei pisteiden ryöstäminen Porista näytä Teräsmiehille kovinkaan todennäköiseltä vaihtoehdolta, sillä Karhut on tähän mennessä kerännyt sarjan kolmanneksi eniten pisteitä kotona kärkikaksikon LNM:n ja M-Team:n jälkeen. Näkisin, että pisteidein ryöstäminen hyvin viime aikoina esiintyneeltä Kooveelta, joka kamppailee kynsin ja hampain viimeisestä paikasta karsintoihin, on vielä Karhujakin epätodennäköisempää. Se tarkoittaa sitä, että Steelersin toivon kipinä elää täydellisessä kotitriplassa: Hawks, Salba ja LNM. Hawks ja Salba ovat keränneet tällä kaudella vähintäänkin kiitettävästi pisteitä vierasmatkoiltaan Hawksin ollessa sarjan paras vierasjoukkue ja Salba kolmantena samalla listauksella. Viiden ottelun kuntopuntarissa molemmat joukkueet keikkuvat sijoilla 6 (Hawks) ja 8 (Salba) ja viimeinen vierailija LNM on sopivasti näiden kahden välissä. Jotta Teräsmiehet saisivat kammettua itsensä karsijan paikalle tulisi hämäläisten kerätä tarjolla olevasta 15 pisteestä vähintään 9, sillä Rangersilla on tasapisteissä enemmän varsinaisella peliajalla voitettuja otteluita. Onko se mahdollista? On toki ja tässä sarjassa on suurempiakin yllätyksiä nähty. Vaikka Steelers keräisi tarvittavat 9 pistettä ei sen tulevaisuus ole enää omissa käsissä vaan se vaatii myös täydellistä maha laskua Eetu Nykäseltä ja Kylien Jätkiltä, joilla on yksi peli vähemmän pelattuna. Vahvasti näyttääkin siltä, että Teräsmiehet jatkavat Pohjois-Savon Welhojen viitoittamalla tiellä ja jatkavat matkaa Suomi-Sarjaan kulkematta lähtöruudun kautta.

Kylien Jätkät on jatkanut isojen intiaanien kalastelua kevään tärkeimmillä hetkillä jo toista kautta putkeen, kun Samuli Alaluusuan lisäksi myös Eetu Nykänen on vaihtanut Tiipiin Jokirinteen uutuutta tihkuvaan kyläkouluun. Nykäsen tulo on äärimmäisen tärkeä piristysruiske Rangersille, joka teoriassa voi tippua vielä suoraan, mutta jonka tavoitteena on varmasti tässä vaiheessa kautta pyrkiä nousemaan Sipoolaisten tilalle suoran säilyjän paikalle. Rangers on 3 pistettä ÅIF:n takana ja yhden pelin vähemmän pelanneena. Kirkkonummelaisten loppukauden ohjelmassa on kaksi kotiottelua hyvässä vireessä olevaa Saipaa ja kevääseen valmistautuvaa LNM:a vastaan, kunnes koittaa lopun vieraskiertue, jonka aikana Rangers kohtaa Josban, O2-JKL:n sekä päävastustajat ÅIF:n ja Happee Steamersin, jotka niin ikään taistelevat tuulimyllyjä vastaan. Jäljellä olevasta kuudesta ottelusta Rangers voi hyvänä päivänä napata täydet 18 pistettä, mutta viime aikojen peliesitykset eivät lupaa kuitenkaan aivan niin ruusuista kevättä Rangersille. Ounastelen Kirkkonummelaisten heräävän vielä pelaamaan pisteistä ja kampeavan itsensä kuiville. Mikäs sen mukavampaa kuin pitkä ja aurinkoinen kesäloma Kirkkonummella, jonka aikana on hyvä kosiskella viimeisimpien menestysvuosien jälkeen Oilersiin palannutta Kristian Lammista ja Love Islandilla lomaa viettävää Markus Fredrikssonia takaisin Kylille. Rangersin paluu, joko kaudella 2023-2024?

Happee Steamers ja kaksi numeroiset, mutta kenen hyväksi? Joukkueen avut liigan suunnalta ovat jääneet melko maltillisiksi, jos katsotaan puhtaasti joukkueen pistesaalista. Mahdollisuutta peluuttaa pelaajia pykälää alempana Happee on kyllä kiitettävästi käyttänyt, sillä Steamersin kokoonpanossa on ollut yhteensä 38 eri pelaajaa. Mukana on ollut muun muassa Pietari Jääskeläinen, Niklas Kuisma, Arttu Pylväläinen, Meidän Matti, Lassi Kotovaara ja Eppu Suhanto, jotka kaikki jatkavat kevään loppuun Liigan puolella. Farmiin puolestaan jäävät Kasper Tähkän johdolla Juliukset Sieppi ja Tuominen, Eemeli Horttanainen, Mika Aaltokallio ja Vertti Seppälä. Happee on vain 2 pistettä edellä Rangersia ja sillä on yksi peli enemmän pelattuna, toki ne 2 tai 3 pistettä on kuitenkin jo otettuna, kun taas Rangersin on ne vielä ansaittava itselleen. Kuntopuntaria tarkasteltaessa voidaan olettaa, että Jyväskyläläisiltä ei tule kukaan nappaamaan helppoja pisteitä kauden loppusuoralla. Joukkue on 5 ottelun puntarissa sijalla 4. Ainoastaan jatkoaikatappio Steelersille herättää pienen epäilyksen. Jonka voidaan heti unohtaa, kun niitä verrataan suvereeneihin esityksiin Josbaa, Salbaa ja Karhuja vastaan. Loppukauden ohjelmassa joukkueella on paikalliskamppailu Amppareita vastaan, sarjakärki M-Team, Rangers ja kovassa vireessä viilettävät Koovee ja Tiikerit. Vaikka Steamers on löytänyt hyvään vireen oikeaan aikaan, näyttäytyy sarjaohjelma vain yksinkertaisesti lopun osalta liian kovalta ja siksi petaan Steamersille karsijan paikkaa.

Sijalla 11 majailee Söderkullan Petri Kuitunen kavereineen. Pudotuspeliviiva on 12 pisteen päässä ja lähes yhtä kaukana, eli 11 pisteen päässä on suoran tippujan paikalla oleva Steelers. Joukkueella on jäljellä 6 ottelua, joista Ingmanin jäähallissa pelataan ottelut LNM:aa, Saipaa ja Rangersia vastaan. Luokkaretkelle ÅIF pääsee Arena Centerin sponsoroimana kahteen kertaan joukkueen kohdatessa M-Teamin ja Hawksin, ennen kuin runkosarja päättyy Raumalla karnevaaleihin Salbaa vastaan. Kauden aiemmissa kohtaamisissa ÅIF on onnistunut voittamaan juuri Saipan, Hawksin ja Rangersin. Sipoolaisten peliesityksiä on todella vaikea ennakoida ja kaikki tietävät joukkueen yllätyspotentiaalin. Kun Sipoolainen bussi parkkeerataan juuri oikeaan asentoon noin 40-prosenttiin, voi mitä tahansa tapahtua. Ennustan kuitenkin, että pistepodijätkien lempilapsi ei valitettavasti pääse vielä maaliskuussa hiomaan frisbeegolf rannettaan kesäkuntoon, vaan Sipoolaiset joutuvat kairaamaan tiensä ensi kauden insinöörisarjaan pitkän kaavan kautta.

Sijalla 10 on kauden vaisusti aloittaneet ja viime aikoina tiikerin silmän löytäneet itä-Vantaalaiset. Joukkue on todellakin formissa, sillä viimeisessä 5 ottelussa joukkue on sarjan 3. paras ja 10 ottelun otannalla se on sarjan paras joukkue tällä hetkellä. Miettikääpä sitä! Kuka olisi uskonut 8 pelin jälkeen, kun Tiikerilauman pistesarake näytti yhtä (1), että joukkue olisi sarjan kuumin porukka tultaessa tähän hetkeen. Todennäköisesti juuri nuo itä-Vantaalaiset, jotka näyttävät porskuttavan vakuuttavasti pitkälle kesälomalle. Vai tullaanko itä-Vantaalta kenties aina karsintoihin asti? Täydellä pistepotilla se tarkoittaisi yhteensä 44 pistettä runkosarjan päätteeksi. No mutta tuskin kumminkaan... Tiikereiden loppuohjelmassa on vielä 6 ottelua, joiden aikana se kohtaa M-Teamin, LNM:n, Salban, O2-JKL:n, Happee Steamersin ja Hawksin. Hyvä vireinen Tiikerilauma on oiva mittari kenelle tahansa tällä hetkellä ja erittäin suurella mielenkiinnolla jäämme odottamaan Tiikereiden ja M-Teamin kohtaamista, josta odotan yllätyspisteitä Vantaalaisille. Tiikereiden kohtaloksi tulee jäämään lopulta kahdeksas sija, kun se porhaltaa ohi Joensuulaisista ja O2:sta.

Yhdeksäntenä oleva O2-JKL on esiintynyt nuorten Knuutien johdolla tasaisesti läpi kauden. Joukkue ei ole ylisuorittanut, mutta tuskin kukaan on tosissaan veikannut heitä karsimaankaan? Viime aikoina Amppareiden kone on kuitenkin hieman yskähdellyt ja kuntopuntarissa joukkue on 5 ottelun osalta sijalla 12. Takana viimeisen tai ensimmäisen (kuinka vain haluaa sanoa) karsijan paikalla häämöttävä rakas paikallisvastustaja Steamers on 7 pisteen päässä ottelun enemmän pelanneena. Playoff-juna sen sijaan puksuttaa 6 pisteen päässä. Molemmat skenaariot siis hyvinkin eloisia vielä Amppareiden osalta. Tulevissa otteluissa O2 kohtaa vielä Steamersin, Saipan, Karhut, Tiikerit, Limingan ja Rangersin. Ohjelma ei liene se sarjan vaikein, mutta ei myöskään niin helppo, että näkisin O2:n kaivavan tarvittavia pisteitä kevään peleihin. O2 tulee säilyttämään istuinpaikkansa, kun tuoli leikki sen edessä ja takana käy kiivaana.

Sarjassa kahdeksantena oleva Josba on kärsinyt viime aikoina Naakan kadonneen käyristyksen lisäksi Roope Tähkän poissaolosta. Joukkueella vaikuttaa olevan todella tuskaista ja 5 ottelun kuntopuntarissa joukkue on valahtanut sijalle 11. Ainoa 3 pisteen voitto viimeisestä viidestä ottelusta on tullut niukin naukin sarjajumbo Steelerssistä. Joensuulaisten pelissä ei ole havaittavissa tällä hetkellä sellaista draivia, mitä tarvittaisiin viime kevään kaltaisten urotekojen uusimiseen. Kauden loppusuoralla se kohtaa vielä playoff paikkaa hamuavat Kooveen ja Karhut, sarjan kärkijoukkueet Limingan ja M-Teamin sekä viimeisessä elämän langassa roikkuvan Rangersin. Kuvia ja Kuittista kumartamatta: Joensuulaiset tulevat päätymään sarjan päättyessä maaliskuussa sijalle 10, eli 2 pykälää nykyistä sijoitusta alemmaksi.

Seitsemäntenä sarjataulukossa oleva Koovee on kuntopuntarissa 5 ottelun katsannolla kärjessä ja 10 ottelun katsannolla kolmantena. Pirkanmaalaisilla pyyhkii tällä hetkellä niin hyvin, että inssi-Divarin sivut näyttävät muuttuneen punaisiksi. Etusivulla paistavat uutiset Samuli Salomaan valinnasta kuukauden pelaajaksi ja Kooveen ykkösen sommitelmat Rangersia vastaan, eikä suotta. Koovee kärkkyy vähintäänkin uskottavasti viimeistä playoff paikkaa, joka siintää ainoastaan pisteen päässä. Kun yhtälöön lisätään Kooveen ohjelma, johon kuuluvat: alavireinen Josba, jumbona majaileva Steelers, Saipa, Hawks ja Steamers, voidaan Kooveen toimistolla hyvillä mielin varata vuorot Spiralilta vähintäänkin liigakarsintojen ensimmäiselle kierrokselle. Joukkue pelaa tällä hetkellä erinomaista inssi-divari-sählyä ja tulee siis ansaitsemaan paikkansa kevään 2023 liigakarsinnoissa - onnea vielä kerran Pirkanmaalle!

Kuudentena 20 peliä pelanneena ja 35 pisteellä on Saipa. Aapo Kilpeläisen johdolla Lappeenrantalaiset ovat pikku hiljaa hivuttautuneet ensin playoff viivan tuntuman, sitten sen yläpuolelle eikä nousulle ole näkyvissä loppua. 5 ottelun kuntopuntarissa joukkue porskuttaa tasaisen tappavasti sijalla 5, sen napsiessa pisteitä joukkueilta sen ylä- ja alapuolelta. Tuleva otteluohjelma Saipalla on Kooveen tapaan joukkueen lentoon nähden helpohko. Jäljellä on vielä 6 ottelua, joiden aikana Lappeenrannassa pääsevät vierailemaan O2-JKL, Koovee ja Salba. Vieraissa Saipa mittelee ainoastaan Helsingin metropolialueella sen kohdatessa ensin Rangersin, sitten ÅIF:n ja lopulta M-Teamin. Saipa tulee napsimaan tarvittavat pisteet jäljellä olevista otteluista ja kohentaa lopulta sijoitustaan kahdella pykälällä päätyen sijalle 4. Tämä uutinen ja auringon tarkka analyysi tullaan ottamaan ilolla vastaan Ruskeasuolla, jossa ajatus Saipan kohtaamisesta taas ensimmäisellä kierroksella kammoksuttaa.

Viidentenä sarjataulukossa oleva Hawks on kuntopuntarissa sijalla 6 sekä viiden että kymmenen ottelun otannalla. Yhden pelin Saipaa enemmän pelannut Hawks on kyennyt raapimaan viime aikoina tärkeitä pisteitä esimerkiksi Rangersilta ja O2:lta, mutta on hävinnyt päävastustajilleen Saipalle ja Salballe. Haukkalauma kohtaa kauden viimeisissä otteluissa vieraissa Steelersin ja Karhut tulevana viikonloppuna, jonka jälkeen Haukat pääsevät leijailemaan loppukauden kotonaan, missä se kohtaa yllätysvalmiin ÅIF:n ja erittäin kovavireiset Kooveen ja Tiikerit. Tuleva viikonloppu tulee sanelemaan Hawksin askelmerkit loppukauden osalta. Täyden vieraspotin saattelemana Hawks voi saada viime kevään kaltaisen boostin tähän kevääseen ja silloin Mosahallilla on syytä alkaa varailemaan junalippuja Tampereelle tai Lappeenrantaan. Hawksin loppuliito tulee riittämään runkosarjan sijalle 5.

Neljäntenä vain pisteen Hawksin edellä temmeltää Porin Karhut. Karhut aloitti sarjan vakuuttavasti voittaen kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan seitsemän. Viime aikoina Porissa on voitu muistella näitä aikoja lähinnä lämmöllä, sillä joukkue on 5 ottelun kuntopuntarissa toiseksi viimeisenä ja 10 ottelun otannallakin vasta sijalla 8. Karhujen ohjelma loppukauden osalta sen sijaan luo uskoa tulevaan. Viimeisen viiden ottelun aikana se kohtaa Hawksin, M-Teamin, Josban, O2:n, ja Steelersin, joista kolme viimeistä ovat Karhujen kanssa kuntopuntarin heikointa päätyä. Siitä huolimatta, että ohjelma ei ole Karhujen osalta vaikein mahdollinen ei pisteet tule satamaan Porilaisten laariin ilmaiseksi. Kaikilla muilla paitsi viimeisen kierroksen Steelers ottelulla tulee olemaan todennäköisesti molemmille joukkueille iso merkitys, minkä vuoksi Porilaisten pistesaalis tulee jäämään laihaksi loppukauden osalta ja joukkue valahtaa listalla pari pykälää alaspäin sijalle 7. Luit oikein, Karhut tulee jatkamaan maaliskuun puolivälin jälkeen kohti kesälomaa.

Kolmantena viilettää tämän kauden ehdoton sensaatio, Rauman Salba, se todellinen rakkilauma? Loppukauden ilman Sokkaa operoiva Salba on pelannut tasaisen kauden ja on tällä hetkellä vain pisteen perässä Liminkalaisia, joilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna. Raumalaisten erinomainen alkukausi ja tasaiset otteet ovat taanneet joukkueelle paikan Liigakarsinnoista. Kuntopuntareita katsellessa Raumalaiset keikkuvat sijoilla 8 ja 5. Ohjelmassa Raumalaisilla on vielä Steelers, Saipa, Tiikerit ja ÅIF. Raumalaisille voidaan budjetoida pisteet sarjan häntäpäässä majailevilta Steelersiltä ja ÅIF:lta ja eiköhän myös vähintään yksittäisiä pisteitä tartu mukaan Saipan ja Tiikereiden kohtaamisista. Ne eivät tule kuitenkaan riittämään kärkikaksikon ohittamiseen, mutta ne tulevat vankistamaan Salban asemaa sarjan kolmospaikalla. Mikä puolestaan tarkoittaa yhteistä aikaa linja-autossa välillä Rauma-Liminka.

Niko Kvistin johtamat Liminkalaiset ovat odotetusti tälläkin kaudella taistelemassa sarjan voitosta. Liminkalaisten menestys ei ole tullut suurelle yleisölle yllätyksenä, eikä myöskään se, että viime pelien yskähtely ei tule riittämään tarvittavaan loppukiriin, joka siivittäisi Limingan M-Teamin ohitse piikkipaikalle. LNM on 5 ottelun kuntopuntarissa sijalla 7, mikä kertoo, että pohjoisen pojilla on vielä paljon töitä tehtävänä, jos se mielii karsintojen ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Toki aikaa LNM:lla on vielä 6 ottelun verran, jonka aikana se pääsee hiomaan peliään ÅIFia, Tiikereitä, Rangersia, Steelersiä, O2:sta ja Josbaa vastaan. Näistä tärkeimpänä kohtaamisena joukkueelle henkisesti lienee viime kauden mörkö, eli Josba. Pelillisesti joukkue pääsee kuitenkin mittaamaan tasoaan Tiikereitä vastaan ja vahvistunutta ja sisuuntunutta Rangersia vastaan. LNM:n loppukauden pelit tulevat antamaan osviittaa siitä kestääkö Iiro Savelan ja Eemil Äijälän kaltaisten ratkaisijoiden ja heidän myötään koko joukkueen kantti kovissa paikoissa vai pääseekö Joensuun tsemppari-Äitin ja imuria kantavan fanin kaltaiset hahmot taas ihon alle? Liminka tulee sementoimaan paikkansa sarjan toisella sijalla hyvissä ajoin minkä vuoksi katseet on jo käännetty Raumalaisten kohtaamiseen ensimmäisellä kierroksella.

M-Team, 20 peliä, 46 pistettä, 5 pistettä kaulaa sarja kakkoseen Liminkaan. Edellä mainitut tilastot eivät ole uutisia, niitä osattiin odottaa. Kaikki tietävät myös mitä tämän elokuvan jatko-osassa tapahtuu, kun kevät aurinko nousee. Ennen sitä kuitenkin 5 ottelun kuntopuntarin jaetulla piikkipaikalla lymyilevät Helsinkiläiset tulevat kohtaamaan ennen sarjan loppua Tiikerit, ÅIFin, Happee Steamersin, Josban, Karhut ja viime keväänä stadilaisten kauden päättäneen Saipan. M-Team tulee jatkamaan sitä rutiinia, mitä se on osoittanut läpikauden eikä se ota merkittäviä sivuaskelia ennen runkosarjan päättymistä vaan varmistaa runkosarjan voiton 2 kierrosta ennen maalia.

Tilastojen seurantaan on käytetty erittäin bugista flashscore.com:n tarjoamaa palvelua, joten virheet menevät kirjoittajan piikkiin.

Sijoitukset runkosarjan päätteeksi siis ovat:
1. M-Team
2. LNM
3. SalBa
4. SaiPa
5. Hawks
6. Koovee
7. Karhut
8. Tiikerit
9. O2-JKL
10. Josba
11. Rangers
12. ÅIF
13. Steamers
14. Steelers
 
Viestejä
43
Hieno matsi O2 JKL - Happee Steamers. Lopussa riitti jännitystä, kun siihen asti (+/-) -pelin 0:ssa pitänyt kenttä laitettiin huilimaan. O2-valmentajien "tiivistäminen" (en tiedä) poiki Steamersin kolmannen maalin, jossa tulospalvelussa kentällä O2 (-) olivat 9,25,61,82,89. Menikö tilastohenkilökin sekaisin, sillä kentällä olivat 19,24,25,90,91. Tämä ei ollut O2:ssa ensimmäinen kerta; tilastointi ei ole arpapeliä - tarkkuutta. Liigassa nämä saatiin kuntoon muutama vuosi sitten, toivottavasti pikaisesti myös Inssidivarissa. Matsin loppu oli jännittävä, ja poikkesi pelin kuvasta ko. maalin (5-3 44:47) jälkeen, kun lopputulos oli 9-8. Mielenkiintoista. Ottelun hahmo oli Julius Sieppi +7.
 
Viestejä
267
Tänään on sitten Karhujen "ehkä" tärkein peli, jos aikovat jatko peleihin. Haukat ovat parantaneet peliään ja nyt on viimeisiä mahdollisuuksia Karhujen parantaa peliään / tulosta. Kaikki on vielä mahdollista, mutta viime pelien tehtyjen maalien määrällä, ei jatkopelejä nähdä Porissa tänä vuonna.
 
Viestejä
43
Ei muuten ole saatu, yhtä lailla siellä nuo +/- merkinnät satunnaisia. Epäsäännöllisesti jopa niin että maalintekijä ja syöttäjä jäävät ilman plussaa…
Liiton pitäisi taas ohjeistaa seuroja. Tilastointi menettää merkitystään, jos on noin karkeita virheitä.
 
Viestejä
5
Inssidivarissa +/- tilastot merkitään pöytäkirjaan joukkueiden itse täyttämien paperisten lomakkeiden perusteella. Tietysti inhimilliset erehdykset puolin ja toisin ovat mahdollisia. t."tilastohenkilö"
 
Viestejä
1
Kaikki kunnia Siepille, mutta ei pelannut molemmissa kentällisissä kolmatta erää, eli ei ollut koko ajan kentällä. tilastoinnissa nrot 8lla korvattu nro 5 kolmannessa erässä...tämänhän näkee jo Pihtiputaan mummokin.
 
Viestejä
46
Tänään on sitten Karhujen "ehkä" tärkein peli, jos aikovat jatko peleihin. Haukat ovat parantaneet peliään ja nyt on viimeisiä mahdollisuuksia Karhujen parantaa peliään / tulosta. Kaikki on vielä mahdollista, mutta viime pelien tehtyjen maalien määrällä, ei jatkopelejä nähdä Porissa tänä vuonna.
Olen kyllä jo kauan tykännyt Hawksin pelistä ja Petterin "pelikirjoista", mutta silti tuo Karhujen noin selkeä taipuminen kotonaan (no okei, pari toki lopussa tyhjiin) kyllä kieltämättä kummastutti. Varsinkin, kun oli nähnyt porukoitten aiemman keskinäisen väännön Myllypurossa.

Ovat kyllä mielenkiintoisia nämä "kehityskulut" aina kauden aikana - ylöspäin tai alaspäin - mistä sitten kussakin paikassa johtunevatkin. Näin lennokkaasti fraaseillen: Nyt esimerkiksi Tiikerit hiookin kynsiään ja tahko sen kun pyörii - ja Karhut taas tuntuvat vetäytyneen talviunille kesken kauden. Eräillä muillakin on kevätkäyrät ottamassa vähän uusia suuntia aiemmasta. :unsure: Joukkueiden sisäpiiriläisten luulisi syyt näihin trendeihin toki tietävän ja tunnistavan paremmin.
Itse en ole ihan niin tarkoin pelejä kuitenkaan seuraillut ja esim. kokoonpanoja öitä myöten vertaillut.

Josko joku uskoo tietävänsä tai osaa analysoida tarkemmin, miksi mm. Karhuilla on nyt tällainen trendinomainen karvanlähtö meneillään, niin saa neuvoa tietämätöntä. (y)
 
Viestejä
16
Olen kyllä jo kauan tykännyt Hawksin pelistä ja Petterin "pelikirjoista", mutta silti tuo Karhujen noin selkeä taipuminen kotonaan (no okei, pari toki lopussa tyhjiin) kyllä kieltämättä kummastutti. Varsinkin, kun oli nähnyt porukoitten aiemman keskinäisen väännön Myllypurossa.

Ovat kyllä mielenkiintoisia nämä "kehityskulut" aina kauden aikana - ylöspäin tai alaspäin - mistä sitten kussakin paikassa johtunevatkin. Näin lennokkaasti fraaseillen: Nyt esimerkiksi Tiikerit hiookin kynsiään ja tahko sen kun pyörii - ja Karhut taas tuntuvat vetäytyneen talviunille kesken kauden. Eräillä muillakin on kevätkäyrät ottamassa vähän uusia suuntia aiemmasta. :unsure: Joukkueiden sisäpiiriläisten luulisi syyt näihin trendeihin toki tietävän ja tunnistavan paremmin.
Itse en ole ihan niin tarkoin pelejä kuitenkaan seuraillut ja esim. kokoonpanoja öitä myöten vertaillut.

Josko joku uskoo tietävänsä tai osaa analysoida tarkemmin, miksi mm. Karhuilla on nyt tällainen trendinomainen karvanlähtö meneillään, niin saa neuvoa tietämätöntä. (y)

En tiedä, enkä luule tietäväni, koska luin vain otsikon.
 
Viestejä
267

En tiedä, enkä luule tietäväni, koska luin vain otsikon.
Jos joku pelaaja aukaisee sanallisen arkkunsa joukkueen tilanteesta, niin kyllä siinä jotain perää on. Kun mietitään Karhujen kautta kokonaisuudessaan, niin onhan se aivan katastrofaalisesti muuttunut. Syitä on varmasti monia, mutta pelaajien laadusta se ei kiinni voi jäädä, mutta mitä ne pelaajat nyt saavat itsestään irti, onkin se tärkein asia. Ihmettelen hieman, miten jotkut pelaajat viitsivät tulla pelaamaan, eivätkä anna kentällä lähellekään mitä annettavissa olisi. Nyt en suoraan tarkoita pisteitä (vaikka niitä todellakin tarvittaisiin), vaan koko pelin kuvaa. Suuren eron näkee, kun katsoo alkukauden ekaa n.10 peliä versus loput pelit, joo maaleja tehtiin ja pistepörssin kärkipaikoilla keikkui pari pelaajaa, mutta miksi näin oli... silloin jokainen antoi kaikkensa pelissä, eikä nostanut selkää pystyyn (kun menetti tai kaveri menetti pallon). Perus asiat kuntoon, niin vielä on mahikset jatkoon, mutta tällä touhulla saa alkaa miettimään, mitä lomalla tekisi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös