Pääkallo.fi

KalloCast

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,702
Valitettavasti KalloCastin jaksossa 116 ei vieläkään päästy kaikki samaan paikkaan, vaan jäsen Lötjönen joutui jäämään viime hetkillä pois työkiireiden vuoksi.

Joka tapauksessa ohessa on BB-voittaja Reeo Tiiaisen haastattelu. Löytyy erillinen audio ja jos joku haluaa jostain syystä IG-tallenteen vielä katsoa niin sekin on mukana.

Ensi viikolle sovittu, että vedetään jakso kolmestaan, joten sitä kohti.

 
Viestejä
8,037
Vähän eri mieltä noista arvosanoista. Oilersille antaisin 9,5, vähän on mennyt liigapelit viime aikoina perseelleen, mutta se nyt on täysin ymmärrettävää sen jälkeen kun kauden päätavoite, eli Cupissa jatkopaikka, on tullut.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,702
Vuoden ensimmäinen KalloCast on julki. Tässä jaksossa käydään alkuun läpi Champions Cupin tapahtumia.

Sittemmin alkaa historiallisen pitkä Brandytyöryhmä, joka linjaa asioita lajin elinvoimaisuuteen ja elinvoimakyselyyn liittyen.

Jos olet miettinyt miksi kaikkien salibandypelaajien on syytä ottaa lainaa juuri nyt ja miksi Shanghaissa on maailman ensimmäinen ilmaveivivapaa alue niin vastaukset löytyvät jaksosta:

 
Viestejä
135
Olipa heikko jakso… viimeinen puoli tuntia 95% sarkasmia sekä perseilyä ja hihittelyä. Olis ollu mukava kuulla jotain asiaa kun melkein kuukauden joutui seuraavaa jaksoa odottamaan… Noh, ainoa mitä kuunnella!
 
Viestejä
310
Noin kaksi kierrosta kolmesta pelattu miesten F-liigassa. Olisiko aika välikatsaukselle ja vaikka pudotuspeliveikkauksille?
Tänään tippui taas uusi jakso. Kiitos, että kävitte näitä läpi. Jakso oli muutenkin kiinnostava. Mä kuuntelisin mielelläni vaikka pari samanlaista joka viikko.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,702
KalloCastin tuoreessa jaksossa Joonas Pylsyn kommentteja, siirtoikkunaa ja liigakatsausta. Brandytyöryhmä pohtii Finglishin uhkia ja mahdollisuuksia:


P.s. Jälkikäteen korjattakoon väitteeni, että Yleltä ei oltaisi oltu liittoon/maajoukkueeseen yhteydessä. Yle oli lisännyt juttuun vielä myöhemmin maanantaina (juttu julkaistiin sunnuntaina) Pekka Ilmivallan kommentin ja olin lukenut jutun aiemmin.
 
Viestejä
280
Tapaus Pylsy ja Lötkösen kysyvä kommentti jossa ikään kuin antaa olettaa että ei oikein ymmärrä kenen olisi pitänyt olla Pylsyyn yhteydessä liitosta/maajoukkueesta... no entä jos vaikka tämä niin pelaajalähtöinen päävalmentaja Nykky olisi ottanut luurin käteen ja soittanut tai tekstannut Pylsylle jossakin vaiheessa? Ihan sama vaikka Pylsy pyytää rauhaa tai vaikka päävalmentajasopimus päättyy, tuskin Nykky on Pylsylle mikä tahansa kadun mies joka ei saisi kysyä vointia. Ei olisi edes tarvinnut kysyä päävalmentajan roolissa vaan ihan pelkästään ihmisenä näyttää hieman empatiaa toista kohtaan. Jos kerran ulospäin halutaan antaa niin sympaattinen ja ihmisläheinen kuva niin ehkä sitten kannattaisi myös elää kuten opettaa. Tietysti jos kaikki on pelkkää kulissia ja ei oikeasti kiinnosta niin mikäs siinä sitten... Toki mehän ei tiedetä kaikkea mutta oudolta kuulostaa kaikkinensa.
 
Viestejä
1,608
– Tässä on eletty painajaista viime päivät. Nyt tila on kuitenkin menossa vakaammaksi. Tulevat kuukaudet keskitymme täysillä kuntoutukseen ja parantumiseen. Toivomme ihmisiltä ymmärrystä ja rauhaa. Tämän jälkeen emme kommentoi asiaa enempää.
Ja tuo sama toive on esitetty kaikissa muissakin Pylsyn ongelmiin liittyneissä uutisissa ja myös liiton tiedotteessa.

no entä jos vaikka tämä niin pelaajalähtöinen päävalmentaja Nykky olisi ottanut luurin käteen ja soittanut tai tekstannut Pylsylle jossakin vaiheessa? Ihan sama vaikka Pylsy pyytää rauhaa tai vaikka päävalmentajasopimus päättyy, tuskin Nykky on Pylsylle mikä tahansa kadun mies joka ei saisi kysyä vointia.
Jos Nykyn ja Pylsyn ja suhde on pelkästään ammatillinen eli eivät ole missään tekemisissä maajoukkuetoiminnan ulkopuolella, niin en pidä mitenkään tuomittavana, jos Nykky on antanut rauhaa ja ei ole ottanut yhteyttä.
 
Viestejä
280
Jos Nykyn ja Pylsyn ja suhde on pelkästään ammatillinen eli eivät ole missään tekemisissä maajoukkuetoiminnan ulkopuolella, niin en pidä mitenkään tuomittavana, jos Nykky on antanut rauhaa ja ei ole ottanut yhteyttä.
Ollaan sitten eri mieltä asiasta. Ei siinä mitään, kyllähän maailmaan mielipiteitä riittää. :)
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,702
KalloCastin viikon jaksossa puhuttivat kauden aikana paljon kaikenlaista kommenttia herättäneet aiheet. Täälläkin puhuttava liiton sakkaava talous oli ensimmäinen aihe.

Toisena aiheena draft, joka on jäänyt jonkinasteiseksi mysteeriksi lajiväelle. Se kirvoitti pitkän keskustelun eri kulmista. Brandytyöryhmässä tapahtui sentään jotain hyvääkin, sillä siellä kehitettiin toteutuskelpoinen uudistus F-liigaan.

 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,702

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,702
Viestejä
8,037
Minusta tuo kasvattajakorvausten merkittävä suurentaminen olisi loistava juttu esimerkiksi Oilersille. Saataisiin vähän hillittyä sitä jatkuvaa kokoonpanon pumppaamista ulkopuolisilla tekijöillä ja juniorituotantoon saataisiin edes pieni arvo. Tällä kaudella on nyt nähty, että kun sitä junioripolkua ei olla arvosteta yhtään, niin tulokset junioreissa on romahtaneet täysin. Useammasta ikäryhmästä pelaajat ovat hävinneet kuin piru Saharaan ja ihan numeroina näin
- Suomisarjan joukkue karsii paikastaan, kun ottaa jotain 17-1 kuokkaansa vähän väliä (viime kaudella keskusteltiin loppuun asti, että onko pakko nousta Divariin).
- P22 putosi jo kertaalleen ja karsii siitä putoaako vielä kerran (viime kaudella mitalipelijoukkue, tällä kaudella esim. Loviisan Torilta kotona turpaan).
- P19 tippui lähes historiallisella suorituksella, todennäköisesti putoaa vielä toisenkin kerran (viime kaudella mitalipelijoukkue).
- P17 päätti lähteä ykkösdivariin, siellä neppaillaan jollain kolme vuotta alaikäisten kakkosjoukkueen pelaajilla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8,037
Pidä nyt kummiskin mielessä, että P17 joukkue koostuu alaikäisistä ja P19 myös osittain, että kielenkäyttö voisi olla vähän asiallisempaa.
Yhtä ainutta pelaajaa en tästä syytä. Ei se ole pelaajien vika, että heiltä poistetaan motivaatiotekijät.

Muokkasin tuosta vähän kieliasua, mutta P17-joukkueen kohdalla pidän tuon tasan saman. Joukkue on ykkösdivarissa, se on täysin puhdas fakta. Tämän päivän kokoonpanoon pääset tästä: SSBL Tilastot No joo, ei siellä nyt kolme vuotta alaikäisiä niin montaa ole, mutta 11 kenttäpelaajaa yhteensä, joista esimerkiksi viime kaudella P16 SM-sarjaa pelanneita... neljä?
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös