Pääkallo.fi

LASB 2020 - 2021

Viestejä
697
Tämä on tottakai hyvä asia, mutta tämä ei kuitenkaan koko totuutta kerro. Ja nyt tulee yleistystä, LASB:n junioripuolesta ei ole tietoa.

Joukkueurheilussa on mahdollisuus pärjätä vahvalla, tasaisella joukkueella ilman yksilöitä. Tälläisessä juniorijoukkueessa ei kuitenkaan välttämättä ole niitä kovia yksilöitä, joista muodostuisi merkittäviä pelaajia aikuisten liigajoukkueeseen. Näitä yksilöitä, jotka tasollaan haastavat näitä TOP8-joukkueiden yksilöitä. LASB:lla oli käsittääkseni viime kaudella miesten liigassakin joukkuepeli kunnossa, ongelma enemmänkin oli niiden pelejä ratkovien yksilöiden puute. Tasainen hyvä suorittaminen junioreissa ei VÄLTTÄMÄTTÄ tarkoita näiden yksilöiden syntyä, toki mahdollistaa ja helpottaa sitä, mutta ei suoraan kerro huippuluokan yksilöistä. Se määrä, mitä yhdestä ikäluokasta lopulta nousee aikuisiälle liigatason pelaajia, on rajallinen.
Totta. Ja tämän kanssa on syytä olla tarkkana ettei luovuutta kaitseta juniorina liikaa pelitapa yms asioilla. Tämä on aiemmin onnistunut aika hyvin seudulla (Rasmus, Justus jne), toivottavasti myös jatkossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös