Pääkallo.fi

SB-Pro 2018-19

Viestejä
8
kakkonen on pelannut koostumuksessa
Rautanen +10
Torkki +9
Suominen/Ahola +8/+6
Itälä +16
Lindh +13

Rautanen on ollut yhden takaiskun ja Torkki kahden aikana kentällä. Muita vastaan ei vastustaja ole maaleja tehnyt
Pron valmennus peluuttaa Liigan ylivoimaisinta viisikkoa (+62) erittäin säästeliäästi jostain syystä...
 
Viestejä
311
Valmentajalle taas kenkää. Olikohan tämäkin osaamaton MIES vaatinut jopa kolme kertaa viikossa harjoittelua? Funny fact; joukkueella on kaksi veskarivalmentajaa, ja yksi maalivahti pelaa kaikki pelit, onko tämä sitä yksilöön panostamista?
 
Viestejä
15
Ompa aika hyvää mainosta naissalibandylle, annetaan koutsille kenkää kun muutama ykköspelaaja vähän kiukuttelee. Täyttä puuhastelua koko touhu.
 
Viestejä
18
Vieläkö oikeasti on joukkueita joissa pelaajat päättää valmennuksen? Miesten 4-Div tälläiset jutut.

Jutussa on nostettu esiin pelaajia jotka ovat maajoukkueessa ja eikö heidän kuuluisi olla profiilipelaajia jotka vievät naisten salibandyä eteenpäin. Nyt tuli ainakin iso pyllistys pelaajilta koko Suomen naissalibandylle.
 
Viestejä
8
Pulkkinen betonoi omilla lausunnoillaan omat puutteensa johtajana. Päävalmentajana päätät peluuttamisesta. Pelaajat eivät vehkeile, mikäli päävalmentajan johtaminen on selkeää ja johdonmukaista. Toisekseen hyvä valmentaja ei hyökkää potkujen jälkeen omia pelaajiaan vastaan. Pulkkinen mainitsi nimeltä naisten maajoukkueessa esiintyneitä pelaajia. Kriittisenä lukijana arvioin maajoukkuetasoisten pelaajien olevan Pulkkisen mainitseman vehkeilyn yläpuolella. Pulkkisen väittämien pitäessä paikkansa on hän jo menettänyt pelaajien luottamuksen. Looginen johtopäätös on antaa luottamuspulasta kärsivälle valmentajalle potkut.
 
Viestejä
311
Kiva, että asiat puhuttiin niiden oikeilla nimillä. Samat pelaajat ja taustasuhmuroijathan vehkeilivät mestarivalmentajan ulos. Toi Pro on varmasti hyvä leikkikenttä näille tosielämän "liigamanagereille" kun oikeastaan tossa sarjassa ei sellaista kilpailua ole. Kertoohan se paljon, että joukkueessa kaksikin veskarivalmentajaa, jotka eivät viittineet puhua kiukuttelevalle vauveliveskarille ryhtiä tekemiseen.
Olisikohan tässä poliisinkin tarve puuttua? - Noihan on vedonlyöntikohteita.
 
Viestejä
6
Ei voi kun vain ihmetellä mitä Nurmijärvellä seurajohdon päässä liikkuu. On aika pelottavaa että liigaseurassa (johon varmasti olisi tulijoita kitisijöiden tilalle jonoksi asti) annetaan parille pelaajalle valta sanella valmennus.

Pitäisikö pron kokeilla pelaajavalmentajaa?
 
Viestejä
8
Onkohan oikeasti Pulkkisen Vesan puheita vai onko juttuun lisätty väriä jälkikäteen? Tekstihän oli ala- arvoista! Eihän tällaista julkaise mikään älyllinen media! Mitä tällä pläjäyksellä tavoitellaan? Ei kannata aina ihan suorilta uskoa mitä lukee - mielestäni tässä on ihan muut voimat kuin valmennus/palaajat tekijöinä! Mikäs tämän kirillin motiivi on heti syöksyä mollaamaan Prota ja varsinkin maalivahtia? Tai Reiner viestintuoja?
 
Viestejä
8
Erittäin hyvä, että tutkitaan! Nähdään mitä kukin ja kuka on oikeasti sanonut ja mitä on kirjoitettu! Näin maallikkona kuitenkin miettii miksi Pro olisi tahallaan kärsinyt näin nöyryyttävän tappion? Veikkaushan näkee vedonlyönnin tilanteen! Enpä oikein usko, että Pron naiset olisi huijannut rahat kotiin - hah!
 
Viestejä
712
Minäkin vkloppuna yhtä divari peliä olin katsomassa ja toinen päävalmentajista vielä ottelun juuri alkaessa kännykkää käytti sekin oudolta näytti miten vielä keskittyminen siinä oli, jos oikein näin ja muistan.
 
Viestejä
812
Sen sijaan SUEKin olisi kannattanut tutkia TPS-SSRA-peliä missä TPS-organisaatio omalla huolimattomuudellaan ja toiminnallaan meni veikkauskohteena olevaan otteluun ilman tarvittavaa varamaalivahtia jonka seurauksena tällä epäkohdalla oli lopulta erittäin suuri vaikutus ottelun lopputulokseen. Minun mielestäni se on/oli räikeämpi epäkohta.

Joo siinä on teoriassa sillä maalivahdilla kiusaus lyödä vetoa oman joukkueen häviön puolesta ja varmistaa se ottamalla henkilökohtainen iso rangaistus. Tietenkään en väitä että näin olisi tuossa ottelussa käynyt. Tuskin noita naisia edes kiinnostaa vedonlyönti. Silti salibandyn uskottavuuden kannalta ei tuollaisia puuhasteluja saisi tapahtua pääsarjatasolla.
 
Viestejä
44
Pelin paikanpäällä nähneenä ja maalikosteen moneen kertaan tuijottaneena voin kyllä todeta, että ei Siltanen ainakaan pelin aikana "löysäillyt". Aika taikuri olisi pitänyt olla jos tuon pelin olisi torjunnoilla voitoksi kääntänyt.
Jotain hankausta valmennuksen kanssa ilmeisesti kuitenkin oli. Sen verran pitkään palaveerasivat, kahden kesken erätauolla vaihtopenkillä, ennenkuin siirtyivät pukuhuoneeseen muun joukkueen seuraan.
 
Viestejä
1,642
Sen sijaan SUEKin olisi kannattanut tutkia TPS-SSRA-peliä missä TPS-organisaatio omalla huolimattomuudellaan ja toiminnallaan meni veikkauskohteena olevaan otteluun ilman tarvittavaa varamaalivahtia jonka seurauksena tällä epäkohdalla oli lopulta erittäin suuri vaikutus ottelun lopputulokseen. Minun mielestäni se on/oli räikeämpi epäkohta.
Menikö Pitkäveto munilleen tämän pelin takia, kun tästä pitää monessa ketjussa tilittää? :D Olen jo aiemminkin sanonut, että vedonlyöjillehän varamaalivahdin puuttuminen oli tiedossa.

Sehän on ihan seuran heikkoutta, että ei saada varamaalivahtia kokoonpanoon. Ei se ole kuitenkaan mitenkään urheilun etiikan vastaista, että joukkueella on kokoonpanohuolia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös