Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Mikä maa kruunataan salibandyn maailmanmestariksi?

Viikon kysymys: Mikä maa kruunataan salibandyn maailmanmestariksi?

  • Ruotsi

  • Suomi

  • Tshekki

  • Sveitsi


Results are only viewable after voting.

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,830
Salibandyn miesten MM-kisat mitellään 5.-13.11. Sveitsissä, joten MM-huuma alkaa kohota jo tällä viikolla.

Perinteisesti kisoissa on ollut neljä vahvaa maata, mutta käytännössähän kaikki MM-kullat ovat menneet joko Suomelle tai Ruotsille. Viimeisimmän MM-kullan veikin Ruotsi, joka kaatoi Suomen Helsingin finaalissa.

Haastajina voidaan pitää Tshekkiä ja MM-isäntämaa Sveitsiä. Tshekki on varsinkin viime vuosina nostattanut odotuksia voittamalla kaksi viimeistä U19-ikäluokan MM-kultaa. Sveitsin on nähty olevan pienoisella takamatkalla kolmeen muuhun maahan nähden.

Historian perusteella ei ole kovin todennäköistä, että mikään muu maa voittaisi MM-kultaa, joten vastausvaihtoehtoina ovat vain nämä neljä maata.

Viikon kysymys: Mikä maa kruunataan salibandyn maailmanmestariksi?

Perustelethan vastaustasi!
 
Viestejä
1,232
Ruotsi koska heidän pelaajilla enemmän potentiaalia yllättäviin ratkaisuihin kuin Suomella. Suomi on tällä hetkellä kuin konemainen Saksa joka pelaa tuttujen linjojen kautta. Vertaus jalkapalloon.
 
Viestejä
155
Tshekki on nostanut tasoaan, ja voittaa kaikkien yllätykseksi maailmanmestaruuden kaatamalla ensin välierässä Suomen ja finaalissa Ruotsin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös