Miehet

Kooveen hyökkääjävärväys: ”30 maalin raja menee rikki”

01.05.
2012
6 Kommenttia
0

Kooveen miesten liigajoukkue viime viikolla ensi kauden joukkueensa kokonaisuudessaan. Yksi tamperelaisryhmän uusista naamoista on Joensuun Josbasta hankittu Tatu Eronen. 25-vuotias hyökkääjä kertoo mietteistään Kooveen tiedotusosaston haastattelussa.

Ensimmäiset mietteet siirrosta, ja odotukset tulevaa kautta ajatellen?
– Mietteet ovat hyvät, kun sai hiukan jotain uutta uralle. Toivon, että tässä vielä kehittyisi vanhemmallakin iällä ja pääsisin taistelemaan mitaleista ja maajoukkuepaikasta. ”Japin” tunnen ennestään, joten siinä suhteessa luotto on kova.

Tuliko muilta seuroilta kyselyitä? Mikä ratkaisi Kooveen eduksi?
– Kyselyitä tuli paljonkin, kun ilmoitin lähteväni Joensuusta kauden päätteeksi. Olen opiskellut Joensuussa media-alaa ja ensi vuodelle tarvitsin harjoittelupaikan, jonka järjestymisessä Koovee sitten auttoi ja paikka löytyikin lopulta Yleltä. Tampereelta ei ollut omasta mielestäni muuta vaihtoehtoa, kuin Koovee. Tunsin pelaajia ja valmennuksen ennestään, joten tänne oli erittäin helppo tulla.

Olet vuosien varrella ollut myös maajoukkueringissä. Oliko sillä vaikutusta seuravalinnassa?
– Kyllä. Yhtenä reseptinä näen sen, että Koovee pystyy tarjoamaan ison roolin, jota taas muut kärkipään joukkueet eivät voi luvata. Puitteet ovat hyvät kehityksen kannalta ja joukkue pelaa vielä maajoukkueen kanssa samalla samanlaista salibandya. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat edelleen maajoukkueessa.

Minkälaiselta joukkueelta Koovee vaikuttaa tulevaa kautta ajatellen?
– Olen tykännyt ainakin edellisten kausien joukkueista ja pelitavasta. Ennakkoluulottomuus viehättää. Ajattelutapa on terveellä pohjalla, kun on hommattu pelaajia nimenomaan niille paikoille, joissa niitä tarvitaankin, eikä hamstrattu liiaksi. Joukkueella on myös selvä suunnitelma ja mahdollisuudet päästä kiinni kirkkaisiin mitaleihin.

Olet tunnetusti kova maalintekijä. Meneekö ensi kaudella 30 maalin raja rikki?
– Kyllä varmasti menee rikki. Jos vaan saan vauhdin kohdilleen pienten loukkaantumisten jälkeen. Toki siihen vaikuttaa myös se, kuinka paljon paikkoja tulee, mutta tällä joukkueella niitä varmasti tuleekin. Ei muutama maalisyöttökään haittaisi.

Vielä loppuun tiivistettynä ensi kauden henkilökohtaiset tavoitteet?
– En ole salibandyn parissa juurikaan voittanut mitään, ja täällä on erittäin hyvät mahdollisuudet siihen. Tavoitteena kultainen mitali ja se, että pääsen itse kuntoon. Maajoukkue on myös tavoitteena. Kun siellä on kertaalleen tullut pyörähdettyä, niin se on tavoite tulevaisuudessakin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Woimalaituri
02/05/2012
kooveehan on ihan ostoporukka.
JooJoo
03/05/2012
Ai on vai?
Woimalaituri
03/05/2012
on.
kusti
03/05/2012
Ihan yhtä ostoporukka kun mikä tahansa liigajoukkua mutta täytyy muistaa, että joka vuosi tulee myös omia junnuja pelaavaan kokoonpanoon, mitä taas ei joka porukassa nouse.

Tulee haastamaan taas ensi kaudella kärkiporukat!
J
29/06/2012
rrrrrrrrösenhaim
läski
30/06/2012
Salibandytähtiä:
http://areena.yle.fi/tv/918448

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.