Wirmo ampui voittomaalin ajassa 59.59 – katso lauantain tulokset pääsarjoista ja Cupista

SBS Wirmo pelasi viime kaudella kakkosdivisioonassa. Nyt kolme kierrosta ennen sarjan loppumista, se johtaa Divaria. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Arkistokuva: Jarno Jokila
Arkistokuva: Jarno Jokila

Lauantaina pelattiin yksi miesten Salibandyliigan kamppailu, viisi mittelöä Divarissa sekä miesten Suomen Cupin puolivälierä kakkosdivarin Soittorasian ja liigajoukkue Nokian Krp:n välillä. Naisten Liigaa pelataan seuraavan kerran MM-kisatauon jälkeen 19.12.

Miesten Salibandyliigan ainoassa kamppailussa Joensuun Josba piti pintansa kotikentällään Tapanilan erää vastaan ja voitti ottelun vaihtelevien otteiden jälkeen luvuin 10-9. Erä ehti tehdä komean nousun 7-3-tappioasemasta 8-8-tasatilanteeseen aikavälillä 34.47-45.58, mutta Josba osui vielä kahdesti viimeisellä kympillä. Kotijoukkueen kahden maalin miehiä olivat tänään Perttu Puska, Tomi Lautanen, Aapo Mutanen ja Tatu Eronen. Puska keräsi myös yhden syötön tililleen. Erän 16-vuotias Eero Nuutinen jatkoi hurjaa virettään ja osui neljästi verkkoon jo toisessa perättäisessä ottelussa.

Miesten Divarissa SBS Wirmo tarjoili shokkihoitoa sarjakakkosena majailevalle Blue Foxille. Hannes Kari toi ensin vierailijat tasoihin ajassa 59.16 ja Juho Lehtonen iski ratkaisevan naulan Blue Foxin arkkuun sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua. Ottelu päättyi lukemin 5-6 ja hurjan loppukirin ottanut SBS Wirmo voitti viimeisen erän luvuin 1-5.

Miesten Salibandyliiga:
Josba-Erä 10-9

Divari:
ÅIF-SalBa 6-4
M-Team-SB Welhot 5-6
Blue Fox-SBS Wirmo 5-6
Ilves-FBC Turku 2-11
LaSB-SB Vaasa 6-8

Miesten Suomen Cupin puolivälierät:
Soittorasia (2.div.) – Nokian KrP (liiga) 3-10

14 comments

  1. Mähönen, ei oo kiire! Joko siellä Jokke jakaa sokkona vitosen paketteja?

    Ja asiaan. Wirmo oli tänään kaksi erää mankelissa, mutta päätöserässä hilasi itsensä väkisin rinnalle. Voittomaali syntyi sitten Lehtoselle tyypilliseen tapaan: pallo kiertorannarilla alanurkkaan.

  2. Mitä! Onko cup finaalit tampereella taas? Ainakin liiton sivujen mukaan.. Eli välierässä on krp-classic, happee-ssv

  3. Pienistä puroista ne suuret meretkin syntyvät. Tähän tosiasiaan Ilveksen tuleva nousukin tällä kaudella jumbopaikalta perustuu. Okei, perustelen! Tänään tuli käkeen FBC Turulta 2-11, mutta pelistä löytyy paljon pieniä puroja joista kasvaa suuria meriä. Jos ymmärrätte vertauskuvan. 1: Erävoitto 1-0 ekassa erässä. Tämä jos mikä on kiistaton todiste Ipan tulevasta noususta. Näin kovassa sarjassa ei säkällä voiteta yhtään erää. Petolauma oli ilmiselvästi huippulatautunut pelin alkuun jossa hieman paremmalla viimeistelyllä olisi voinut ratkaista pelin itselleen. 2: Ipa voitti ottelussa torjunnat 21-20. Kertoo Todella paljon joukkueen mvtasosta joka on Säbäliigan kärkitasoa vastaava. 3: Ipa voitti jäähyt 8-0. Kertoo joukkueen pelaajien sitoutumistasosta todella paljon. Jokaisella pelaajalla todellakin sykkii villikissamainen sydän. Ovat aina valmiina pistämään kaiken peliin, tarvittaessa jopa jäähynkin tuoman alivoimankin kustannuksella. 4: Rike Koljonen. Ei tarvitse perustella.

  4. Wirmon traktorit tulivat ja yllättivät, vaikka tällä viikolla jo spekuloin täällä Wirmon oleva jonain päivänä liigapaikkakunta.

    Wirmolle tänään kaikki kunnia huikeasta noususta ottelun lopussa. Kotijoukkue tuli yllätetyksi, mutta yllätysmomentti on nyt käytetty, eikä enää toistu. Tappio kuitataan Wirmon kotikentällä

    Ilveksen synkkä syksy sai odotetusti jatkoa ja ensimmäiset pisteet odottavat vielä päivänvaloa. Toki sekin päivä vielä koittaa ja seuraava ottelu on taas uusi mahdollisuus.

    Welhot kävivät viemässä pisteet M-teamilta ja savolaisten tietä kohti Divarin kolmen sakkia helpotti SalBan yllätystappio Sipoossa, kuten myös tuo Wirmon viimeisellä sekunnilla pudottama pommi.

    Tasainen on Divari ja jännitys liigakarsijoista sekä putoajista säilynee viimeiseen viikonloppuun saakka, Ipan käänteentekevää nousua unohtamatta 😉

  5. Eipä tuo ole keneltäkään pois, jos/kun joku haluaa luoda uskoa Ilveksen leiriin. Ei se jengi oikeasti ole noin huono, joskin nousu tuolta vaatii ison ihmeen. Jarno ei liene saatavilla.

    Divarissa voi siis edelleen käydä miten tahansa. Kuka tämän sarjan voittaa? Ketkä karsivat? Ketkä putoavat? Todella vaikea ennustaa. Sarjasijalla 13 olevalla on yhdeksän pistettä ja karsintapaikalla liigaan 16, keulassakin 18. Välissä kaikki ovat aivan nipussa.

    Vaasa noussee, mutta miten muut?

  6. Ennen oli ihan hauska lukea näitä Ilves -hehkutuksia, kun ei voinut olla ihan 100-varma että minkälainen sekopää siellä kirjottelee. Tämä viimeisin tallaajan viesti kuitenkin pilasi koko homman, kun nyt kaikki hieman huonomman trollitutkan omaavatkin ymmärtävät että nämä kirjoitukset ovatkin jonkin yli-innokkaan huomion hakuja.

    Trolling is a art. Ei pidä vetää yli.

  7. Ihan hauska hehkutus, tositrollaaja ei ota mitään tosissaan. Ps. Taisit juuri osoittaa itse olevasi yli-innokas huomion hakija kirjottamalla a -artikkelin katastrofaalisen väärään kohtaan! Ei pidä vetää yli.

  8. Väkevää tekemistä Wirmolta. Minkälainen joukkue pelaa kolmannen noin, nousee takaa ja hyökkää viimeiseeen minuuttiin kaksi kassia? Menikö sinikettu purjeeseen vai miten voi päästää viisi omiin erässä, etenkin vikallla minuutilla kaksi?!? Tää nousija wirmo hämmentää pakkaa paitsi faneillaan niin kesnittymällä omaan pelaamiseen. Pisteet jengille.

  9. Varma tieto, some-legenda Kasperi Kantonen W:hen, wirmolla kohta 40 äijän rosteri