Miehet

Oilers ja OLS tarjosivat sunnuntai-illan trillerin – Viimeisen kolmen minuutin aikana neljä maalia

20.10.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Kuva: Olli Laukkanen

Oilers ja OLS päätyivät sunnuntai-iltana pistejakoon. Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilers ja OLS järjestivät varsinaisen trillerin miesten Salibandyliigan sunnuntai-illan ottelussa. Tapiolan Urheiluhallissa pelattu kamppailu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen pistejakoon lukemin 6-6 (1-1, 2-3, 3-2).

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelun viimeinen viisiminuuttinen sisälsi melkoisen draaman kaaren. Oilers siirtyi Janne Nurmisen osumalla 6-5-johtoon ajassa 59:20, mutta OLS taisteli vielä tasoihin ilman maalivahtia vain 15 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Ottelun hahmo?
Yksi illan tähdistä oli oululaisten Valtteri Parviainen, joka on muutenkin saanut erinomaisen startin tähän kauteen ollen sarjassa nyt jaetulla kärkipaikalla olevan OLS:n pisteykkönen. Tänään mies kartutti pistesaldoaan kahdella maalilla ja yhdellä syötöllä. Oilersilta hyvässä syysvireessä on lupaava Saku Hirmasto, jonka tämäniltainen 1-0-maali oli nuoren pelaajan viides osuma kolmen päivän sisällä, kun mukaan lasketaan lauantaina SPV:n verkkoon viimeistelty avausmaali liigatasolla sekä perjantain kolme osumaa A-nuorten ottelussa.

Ottelun puheenaihe?
Salibandyssakin on yllätys, jos viimeisen kolmen minuutin aikana tehdään tasaisessa ottelussa neljä maalia. Ensin OLS johti, sitten Oilers tuli rinnalle ja meni ohi, mutta vierailijajoukkue kampesi itsensä vielä kerran tasoihin. OLS:n erinomainen aloitus kauteen on tullut yllätyksenä monille. Joukkue on sarjassa jaetulla kärkipaikalla, tosin muutaman ottelun enemmän pelanneena. Eilen OLS venyi jatkoaikavoittoon Kooveesta ja tänään se venyi jälleen jatkoajalle. Oilers puolestaan on viime otteluissaan kokenut kovia pistemenetyksiä kamppailuiden lopussa.

Kommentit:
– Lähdimme otteluun huonoista lähtökohdista, sillä viime aikoina otteluiden alut ovat olleet meille vaikeita. Nyt tuli hyvä startti peliin ja meidän kannalta tasapeli oli hyvä tulos, vierailijoiden Tupla-pelaaja Valtteri Parviainen sanoi.
– Oma peli kulkee tällä hetkellä ihan hyvin. Oulussa on perinteisesti hyviä kesäsarjoja, joissa on kova taso ja pysyy mailatatsi hyvänä, Parviainen kertasi hyvien otteidensa reseptin.
– Puolitoista erää oli meiltä heikkoa tekemistä. Pakoiltiin pallollisena ja tuli virheitä. Toisen erän loppu oli hyvää pelaamista. Tänään olimme paljon pallottomana, mutta kolmeen pisteeseen tältä viikonlopulta pitää olla tyytyväinen. Muutenkin seitsemästä vierasottelusta olemme onnistuneet saamaan kahdeksan pistettä, joka on hyvä suoritus, OLS-valmentaja Jami Herrala kertoi tyytyväisenä.
– Ottelu oli sekava. Pelasimme hyvin toisen erän puoliväliin saakka. Sitten pelikuri lipsui ja annoimme kaverille turhaan vastaiskuja, joista OLS iski maalit, Oilersin päävalmentaja Teemu Varis sanaili.
– Maalilla Joonas Kaltiainen pelasi hyvän ottelun torjuen muutaman varman maalipaikan, kun OLS pääsi vastahyökkäyksiin. Myös Rasmus Markelin pelasi hyvin, Varis jatkoi.

Tilastohuomiot:
Oilers: Saku Hirmasto 1+1, Ilari Talvitie 1+1, Oliver Wardi 1+1. Joonas Kaltiainen 25 torjuntaa.
OLS: Valtteri Parviainen 2+1, Ville Turula 1+2. Ville Mestari 26 torjuntaa.

Teksti: Janne Erola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kunkku
22/10/2014
Valtteri on paras

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.