Miehet

Tapanilan Erä ehjällä pelillä voittoon – SalBan Kaerla iski hattutempun

12.10.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo

Raumalla nähtiin sunnuntaina Salibandyliigan ottelu, jonka voittajasta ei jäänyt pienintäkään epäselvyyttä. Selvästi paremmalla jalalla liikkeellä ollut Tapanilan Erä kukisti ehjällä pelillä sarjanousija SalBan maalein 3-7 (1-2, 1-3, 1-2).

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelussa oli selvästi havaittavissa kuinka tarkasti Erä oli tutustunut raumalaisten pelitapaan ja vierasjoukkue olikin liikkeellä todella aktiivisella peli-ilmeellä. Tiivis puolustus ja korkealta karvaaminen olivat myrkkyä raumalaisille, eikä SalBa onnistunut vastaamaan Erän ehjään peliin.

Ottelun hahmo?
Kotijoukkueen tappiosta huolimatta illan hahmoksi nousi SalBan puolustaja Niko Kaerla, joka viimeisteli liigauransa ensimmäisen hattutempun ja näin ollen kaikki kotijoukkueen osumat.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun puheenaiheeksi nousi Erän kurinalainen peli, joka oli parasta mitä vieraileva joukkue on esittänyt tähän mennessä tuoreessa liigakaupungissa Raumalla. Vakuuttava ja rauhallinen pelitapa ylitti niin hallitsevan Suomen mestarin Happeen kuin myös hopeajoukkue Classicin vastaavat. SalBa-valmentaja Juha Mäkilän mukaan heillä oli bensa lopussa, mutta mies myönsi, että Erä oli juuri niin paljon parempi kuin mitä lopputulos näyttää.

Tilastohuomiot:
SalBa: Niko Kaerla 3+0, Janne Hyvönen 0+1, Joni Rokosa 0+1, Ville Salonen 0+1
Erä: Aaron Fagerholm 2+0, Tuomas Iiskola 1+1, Tommi Rosendahl 0+2, Tuure Ailio 1+0, Lauri Kapanen 1+0, Eero Nuutinen 1+0, Valtteri Vapola 1+0, Teemu Kortelainen 0+1, Tomi Palin 0+1

Linkit:
SalBan raportti
Elmeri Elon kuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Marko Östman
jykä
12/10/2014
tuomarit varmaa taas alasarjatasoa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.