Miehet

Video: SBS Wirmo-PSS kaikki maalit – Alivuotila 3+1, Lännistö 1+3

19.10.
2014
1 Kommentti
0

SBS wirmo nappasi kauden ensimmäisen Divarivoittonsa perjantaina kaadettuaan PSS:n kotikentällään lukemin 10-3 (4-1,2-1,4-1). Wirmo nousi voiton myötä pois sarjan hänniltä ja pudotti PSS:n viimeiselle sijalle. Voiton takuumiehinä häärivät Matti Alivuotila tehoin 3+1 sekä Jussi Lännistö pistein 1+3.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Etäfani
19/10/2014
Kiva kooste, kiitos!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.