Liigat

Naisten lahjakkaasta maajoukkuepelaajasta Porvoon vuoden urheilija

05.12.
2014
0 Kommenttia
5
Liigat
My Kippilä on noussut erittäin nuorena SB-Pron tärkeimpien pelaajien joukkoon. Kuva: Esa Takalo

My Kippilä on noussut erittäin nuorena SB-Pron tärkeimpien pelaajien joukkoon. Arkistokuva: Esa Takalo

SB-Prota ja Suomen maajoukkuetta edustava My Kippilä on valittu vuoden urheilijaksi Porvoossa. Viime keväänä suomenmestaruutta nurmijärveläisen seuransa kanssa juhlinut Kippilä valittiin jo aiemmin tänä vuonna vuoden tyttöpelaajaksi. Porvoon vuoden urheilija -palkinon saajasta päätti kunnan sivistyslautakunta keskiviikkona.

Kippilä, 18, oli myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni, kun joukkue voitti MM-kisoista hopeaa viime keväänä. Hänet valittiin myös turnauksen tähdistökentälliseen.

Kaiken kruununa Kippilä esiintyi ensimmäisen kerran naisten maajoukkueessa tänä syksynä, ja häntä pidetäänkin Suomen naissalibandyn yhtenä lahjakkaimmista pelaajista. Puolustaja on kerännyt tällä kaudella kahdeksassa Salibandyliigan ottelussa tehot 3+8=11.

– Aivan uskomaton yllätys. Tällaista en osannut yhtään odottaa. Porvoo on hieno urheilukaupunki ja täällä on paljon hyviä urheilijoita. Ei tätä oikein voi käsittää, Kippilä kertoi Uusimaa-lehden haastattelussa.

– Tämä on hieno palkinto myös salibandylle. Se on tietyllä tapaa arvostuksen osoitus kaupungilta lajiamme kohtaan, Kippilä jatkoi.

Porvoon vuoden urheilija palkitaan 2000 eurolla. Kippilä osasikin jo kertoa, mihin raha menee ainakin aluksi.

– Se pitää laittaa säästöön. Kyllä sille sopiva käyttötarkoitus löytyy aivan varmasti, Kippilä sanoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.