Liigat

Video: Oilers–Erä kaikki maalit – Markelinin upea soolomaali säväytti

20.12.
2014
7 Kommenttia
7
Liigat
Kuvakaappaus: EOTV / Youtube

Kuvakaappaus: EOTV / Youtube

Esport Oilers voitti perjantaina miesten Salibandyliigassa Tapanilan Erän lukemin 7–5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kamppailussa tehtiin useampi tyylikäs osuma, mutta säväyttävin maali tuli heti ottelun alussa. Toisen polven liigapeluri Rasmus Markelin sooloili avauserässä (1–0-maali) Erän puolustuksen harvinaisen nätisti pakettiin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
On kyllä
20/12/2014
hienoja maalikoosteita tarjolla Oilersin peleistä. HD-laatuista videota ja tarpeekki läheltä kuvattuna. Tykkään!
jiri
20/12/2014
jaha, noin hänninen saa siis pisteensä liigassa, niinkuin ekassa markelinin maalissa. komea on syöttö ex-tähdeltä
Espoo
21/12/2014
Laadukas kooste, kyllä öljymiehillä on hyvä jengi, jopa komosketju nautiskeli syöttelemällä Erän nippun. Hänninen vielä muisteli MMkisoja, Tampereella jo slow hand show päällä. Näyttää että muillakin maajoukkuemiehillä kankeaa kisojen jälkeen, tehotonta..
Huuhkaja
21/12/2014
Hyviä koosteita Oilersilla. Jos jotain vielä lisää niin selostus toisi pikantin mausteen. Joskus näissä on taustalla kuulunut hiljaa jonkun höpötys. Tiedä sitten mistä tuo tullut, mutta sen jos mukaan niin avot.
Janne Aaltonen
21/12/2014
Hienoa nähdä nimi Markelin taas maalintekijänä, ja mikä parasta seura on edelleen Oilers! Hieno maali kaiken lisäksi. Nuoreen lajiin alkaa löytymään lisää legendoja ja tarinoita. Suomen-, ja koko maailman salibandy tarvitsee juuri tätä. Saisko lisää kiitos?
HAH
21/12/2014
Tehkääs pääkallo Markelinista nyt joku iso juttu tänne! On meinaa sen verran kovassa iskussa tämä nuori puolustajalupaus. Ja vielä historian ensimmäinen toisen polven pelaaja liigassa. Oma veikkaus on että tämä herra on pian maajoukkueen mukana...
pienihauiksinen mies
21/12/2014
Toi Talvitien kantti oli kans hieno, Strömsten(?) tekee mielestäni kaiken oikein ja on hyvin mukana peittämässä mutta Ilari kääntää jännästi vetonsa. Hieno veto kyllä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.