Video: Oilers–Erä kaikki maalit – Markelinin upea soolomaali säväytti

Kuvakaappaus: EOTV / Youtube

Kuvakaappaus: EOTV / Youtube
Kuvakaappaus: EOTV / Youtube

Esport Oilers voitti perjantaina miesten Salibandyliigassa Tapanilan Erän lukemin 7–5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kamppailussa tehtiin useampi tyylikäs osuma, mutta säväyttävin maali tuli heti ottelun alussa. Toisen polven liigapeluri Rasmus Markelin sooloili avauserässä (1–0-maali) Erän puolustuksen harvinaisen nätisti pakettiin.

7 comments

  1. hienoja maalikoosteita tarjolla Oilersin peleistä. HD-laatuista videota ja tarpeekki läheltä kuvattuna. Tykkään!

  2. jaha, noin hänninen saa siis pisteensä liigassa, niinkuin ekassa markelinin maalissa. komea on syöttö ex-tähdeltä

  3. Laadukas kooste, kyllä öljymiehillä on hyvä jengi, jopa komosketju nautiskeli syöttelemällä Erän nippun. Hänninen vielä muisteli MMkisoja, Tampereella jo slow hand show päällä. Näyttää että muillakin maajoukkuemiehillä kankeaa kisojen jälkeen, tehotonta..

  4. Hyviä koosteita Oilersilla. Jos jotain vielä lisää niin selostus toisi pikantin mausteen. Joskus näissä on taustalla kuulunut hiljaa jonkun höpötys. Tiedä sitten mistä tuo tullut, mutta sen jos mukaan niin avot.

  5. Hienoa nähdä nimi Markelin taas maalintekijänä, ja mikä parasta seura on edelleen Oilers! Hieno maali kaiken lisäksi. Nuoreen lajiin alkaa löytymään lisää legendoja ja tarinoita. Suomen-, ja koko maailman salibandy tarvitsee juuri tätä. Saisko lisää kiitos?

  6. Tehkääs pääkallo Markelinista nyt joku iso juttu tänne! On meinaa sen verran kovassa iskussa tämä nuori puolustajalupaus. Ja vielä historian ensimmäinen toisen polven pelaaja liigassa. Oma veikkaus on että tämä herra on pian maajoukkueen mukana…

  7. Toi Talvitien kantti oli kans hieno, Strömsten(?) tekee mielestäni kaiken oikein ja on hyvin mukana peittämässä mutta Ilari kääntää jännästi vetonsa. Hieno veto kyllä.