Suomen poikien maajoukkue Finnkampeniin julki – puolustukseen uusia nimiä

MM-kisoihin valmistautuva Suomen poikien maajoukkue haastaa Malmössä Ruotsin kahdesti. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

MM-kisoihin valmistautuva Suomen poikien maajoukkue haastaa Malmössä Ruotsin kahdesti. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga
MM-kisoihin valmistautuva Suomen poikien maajoukkue haastaa Malmössä Ruotsin kahdesti. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue helmikuun Finnkampeniin on julkistettu. Suomi kohtaa Ruotsin kaksi kertaa Malmössä pelattavassa turnauksessa.

Suomen joukkueeseen uutena niminä nostettiin mukaan Esport Oilersin Tommy Borg ja Kooveen Matias Lintula. Molemmat debytantit ovat pelipaikaltaan puolustajia.

U19 poikien maajoukkue
Ruotsi-ottelut 7.-8.2. 2015
Baltiska Hallen, Malmö

Maalivahdit:
1 Santeri Pohjonen 1997 Nokian KrP
31 Miro Tuomala 1996 Happee, Jyväskylä

Puolustajat:
2 Miikka Pentikäinen 1996 Lammin Salibandy
3 Jesse Ruokostenpohja 1996 Classic, Tampere
6 Eemil Ukkonen 1996 Happee, Jyväskylä
8 Olli Laine 1996 TPS, Turku
10 Matias Lintula 1997 Koovee, Tampere
13 Tuukka Salo 1997 Classic, Tampere
14 Miska Mäkinen 1996 Tapanilan Erä, Helsinki
23 Otto Lehkosuo 1996 Westend Indians, Espoo
24 Tommy Borg 1997 Esport Oilers, Espoo

Hyökkääjät:
4 Eino Heinonen 1996 Happee, Jyväskylä
5 Eero Nuutinen 1997 Tapanilan Erä, Helsinki
7 Olli Kinnunen 1996 OLS, Oulu
9 Juho Sorri 1996 OLS, Oulu
11 Oskari Heikkilä 1997 Classic, Tampere
15 Ville Lastikka 1996 Steelers, Hämeenlinna
17 Aaro Astala 1996 Westend Indians, Espoo
18 Rasmus Kainulainen 1997 Lammin Salibandy
19 Henri Luoma 1997 Tapanilan Erä, Helsinki
20 Joonatan Surakka 1997 Tapanilan Erä, Helsinki
21 Riku Holopainen 1997 Tapanilan Erä, Helsinki
22 Tuure Ailio 1997 Tapanilan Erä, Helsinki

Päävalmentaja: Heikki Luukkonen
Valmentajat: Jyri Korsman, Joonas Naava ja Tapio Tamminen
Fysioterapeutti: Antti Ylinen
Huoltaja: Mikko Mattila
Joukkueenjohtaja: Sami Kuivalainen

36 comments

  1. Oiskohan liigassa jo onnistunutta Eero Jaloa kannattanut kokeilla näissä karkeloissa? Myös Oilersista kovia hyökkääjiä sivuutettu eivätkä nuo kaikki Erän hyökkääjät tuonne kuulu.

  2. Näin se menee mutta tulokset näyttää onko moitittavaa. Olihan viime kisoissakin johtuen pääkoutsi Rantalasta Classic edustus ja tuloksena pronssinen pettymys

  3. Classicista oli neljä kaveria sillon, kaikki selkeesti joukkueessa vaikka olisi ollut kuka koutsaamassa. Mutta itse en kanssa ymmärrä näitä osaa erän sälleistä kun tilalle olisi laittaa hyvin liigassa pelanneita.

  4. Koska kritisoijat ymmärtää, että maju on aina paras joukkue eikä parhaat yksilöt. Roolitukset hei, roolitukset.

  5. taitaa olla yhtä monta pelaajaa erästä kun luukkosella hiuksia?

  6. Jos haluttiin tuttuja pelaajia ja roolitukset kuntoon eikö ois ollu sama lähtä erän jätkillä höntsään sit.

  7. Kertokaa nyt sitte joku millasen roolin pelaajia nuo erä jätkät on kun liigasta ei löysy parempia?

  8. Luoma, Holopainen & Lehkosuo ulos.
    Sikkinen/Lamminen, Korhonen/Jalo/Kunnari & Pulkkinen sisään.

  9. Löytyisikö pelaajia majuun SM – liigasta tai divarista??? jotka ovat joukkueessa ykkös tai kakkoiskentän pelaaja. Eli saavat myös vastuuta miesten peleissä. Toi Erä suosiminen ärsyttää kyllä. Ei ne koskaan ole osannut hyödyntää omia junnuja siinä määrin kuin niitä on vilissyt majussa. Esim. Rasmus Kainulainen ei sovi koskaa Erän kuvioihin. Siellä tapetaan pelaajan luovuus ja pikku hulluus. Ei vapaiden taiteilioiden paikka. Valetaan kaikki pelimannet samaan äidin siloposki muottiin.

  10. missä eetu sikkinen ja Albert koskinen ja en ymmärrä mitä majussa tekee joku riku holopainen aivan turha jätkä majuun

  11. Miten on mahdollista, ettei Nuorten SM-sarjan pörssikärki Severi Korhonen ole joukkueessa? Kaveri kellottanut 13 otteluun 22 maalia ja 12 syöttöä.

  12. @Allu, ei riitä testitulokset.. Niiden perusteella uskoisin että suurin osa eräläisistä on joukkueeseen päässyt.

  13. Taas tämä kömpelöhkö veljensä maineella kulkeva tuukka salo on kaivettu listoille… Noh kylmää kyytiä odotettavissa hänelle ja parille muullekin!

  14. Mielestäni Heikki Högman kuuluisi tähän jengiin vaikka hän ei siivoakkaan kämppäänsä ja säilöö makaroonilaatikkoa iät ja ajat!

  15. Oo ihanaa että meijän Opakin pääsi joukkueeseen vaikkei varmaa kellekään tullu yllärinä ^_^ hihi <3
    3 tykkäystä = Olli on ihana
    6 tykkäystä = Olli on paras ikinä
    10 tykkäystä = Olli on ihanaparas <3
    20 tykkäystä = Ihana Olli kuuluu A-maajoukkueeseen

  16. Salibandypiireissä ollut kovasti lähiaikoina spekulointia Otto Kunnarin poisjäännistä. Korvaani kantautui juuri tietoa melko varmalta lähteeltä, että Kunnarin korvia ei saatu yksinkertaisesti mahtumaan kisakoneeseen. Viimeinenkin hius irtosi Luukkoselta kuullessaan, että Kunnari ei ole elämänsä aikana vielä kertaakaan lyhentänyt kynsiään.
    Tuukka Salon vanhemmilta odotettavissa aina yhtä varmaa ja eleganttia leijumista sosiaalisen median puolella. Muistakaa myös pitää peukut pystyssä että Oskari Heikkilän hengitys kantautuu kotisohville asti.

  17. @OLLILAINEFANI_03 Luukkonen ja muu valmennus tiimi vakuutteli ettei varmoja paikkoja joukkueeseen ole. Ja näin se myös on ollut! Eli ei ole ollut Laineen Ollillakaan varmaa paikkaa joukkueeseen. Hienoa kuitenkin että Olli pääsi mukaan joukkueeseen.

  18. Missäs on tämä divarin pistepörssi kolmonen,
    Lastikan tutkapari, Nico Jonaeson. Mielestäni oli ollut mukava nähdä onnistuuko sama kaksikko maajoukkueotteluissa yhtä hyvin kuin lerssi-paidassa. Mene ja tiedä

  19. Ihan hyviä valintoja, kyllä noilla ensimmäinen erä kyydissä pysytään. Aavistuksenomaista ihmetystä aiheuttaa Susien Kalle Kaleniuksen puuttuminen joukkueesta, kaverin valinnan puolesta liputtavat kuitenkin kaakonkulman aistikkain tukkalaite ja reilu kolmasosa lukion tytöistä.

  20. Missä Lehtoniemi? Eikö valittu SalBan huonon kauden takia?

  21. Onko poika jo kasvanut mieheks!? Vai vieläkö itkee/vinkuu/huutaa dumareille ja ottaa suihkukomennuksen. JOUKKUE KIITTÄÄ

  22. Uskomatonta mutta totta!? Pitääkö jollekin vielä kerrata, mikä oli 96-ikäluokan ylivoimainen mestari!?? Voitti kaiken mahdollisen. Yhtenä huippuna voitti Aluemestaruuden, jossa mukana kolme 95-joukkuetta ja ainoana 96-jenginä (voitti mm. SM-mestari: Oiles95 jengin, välierissä!!). Ryhmä voitti kaiken mitä voi, aikanaan. Ja nyt kysellään kuka on Lehkosuo?

  23. Kuka hioo lapaansa ja miksi? En minä ainakaan, kuluu se muutenkin.

  24. Olisin halunnut nähdä Alexander Nyman Blue Fox:ista tässä ryhmässä. Vuonna 1998 syntynyt ja pelaa nyt jo Blue Foxin ykköspakkiparissa divarissa.

  25. Onhan toi nyt sketsi että holopainen on ryhmässä. A-junnujen peleissä ei ainakaan ole erottunut mitenkään.

  26. Kyllä olen sitä mieltä että erän kaverit suurimmalta osalta ovat joukkueessa Naavan ansiosta ei esitysten. Viime otteluissa Hämeenlinnassa kaverit ihan statistin osassa muut heiluttivat tahtipuikkoa. Oilersin Agbomeirele esim ohitettu täysin valinnoissa kaveri huippukunnossa kolmeen viimeiseen peliin tehot 17 lisäksi Severi Korhonen kaveri ratkonut ja pystyy ratkomaan pelejä kovassa paikassa ! Valinnoissa valitettavasti vaikuttaa enemmän missä pelaat kuin se miten pelaat!

  27. Ihme narinaa tällä palstalla. Eikö kannataisi pelata niin hyvin ettei voi ohittaa joukkuetta valittaessa. Luukkosella on päävalmentajana veetto oikeus valintoihin, miksi siitä ei valiteta. Se päättää lopullisen kokoonpanon.? Erän pelaajat ovat antaneet hyviä näyttöjä miehissä, Akatemiassa (1 div) ja A junnuissa, joten turha siitä on kitistä.Kateelisten kitinältä kuulostaa. Nyt pelit kertoo missä mennään. Nyman ja Korhonen ei mene kenenkään valitun ohi.