Videot

Video: Tämä jälkipelitilanne kuumensi tunteet Tampereen derbyssä – tähtipelaaja loukkaantui

22.01.
2015
8 Kommenttia
3
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kooveen ja Classicin välinen paikalliskamppailu päättyi eilen Classicin voittoon lukemin 6-8. Hienoja suoritteita tarjoilivat eritoten ensimmäisen liigamaalinsa taiteillut Kooveen Valtteri Pajunen sekä Classic-trio Niko Juhola, Krister Savonen ja Sami Johansson.

Maalien lisäksi nähtiin vielä yksi puhuttanut tilanne, jossa Kooveen Tuomas Aho töytäisi Classicin Juholaa vihellyksen jälkeen. Tapaus sattui kolmannessa erässä ja Juholaa ei nähty kentällä sen koommin.

Eritoten Classicin toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola kävi tilanteen tiimoilta varsin kuumana vielä ottelun jälkeen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
sika
22/01/2015
Aholle vähintään kymmenen vuoden pelikielto, ja mielellään vielä satojen tuhansien eurojen sakot. Tuollainen sikailu täytyy saada lajista pois. Mies on aikaisemminkin syyllistynyt vastustajien TAHALLISEEN telomiseen (kauden ensimmäinen KrP-peli), eikä tuolloinkaan saanut sikailustaan sanktiota. Videolta näkyy selkeästi, kuinka Juhola ei filmaa tilanteessa ollenkaan. Onneksi saman tien pelin jälkeen Basso Peltola & co. pisti linjat kuumiksi ja alkoi selvittää tilannetta, ties vaikka poliisikin olisi moisesta (törkeästä) pahoinpitelystä kiinnostunut.
KWF
22/01/2015
Aholta melko törkeä ajo Kulmalan selkään, mutta tuossa Juholan tilanteessa en nähnyt mitään ihmeellistä?
Lelu
22/01/2015
Noo , tommosia törmäyksiä tulee 100 pelissä. Oikea tuomio. Eli ei mitään.
varalasit
22/01/2015
joo classicilta ei kyllä tarvitse ton savocasen valkoiseksi puhumisen jälkeen enää kysellä tuomioista mitään

ikävän näköinen tilanne kuitenkin
Tampere
22/01/2015
Ei näitä lasketa kun kukkakeppi tönii. Pakko tämän kaverin häslätä kun pelata ei osaa. Ikävää.
Dumari
22/01/2015
Molemmille 2 min. Juhola: pelin viivyttäminen (pelaa vihellyksen jälkeen) Koovee pelaaja: estäminen (estää juholaa pelaamasta vihellyksen jälkeen)
seponseppo
23/01/2015
Hienoa nähdä että kommenttien taso on suorastaan huikaiseva.
Savo on taklannut joskus ja saanut siitä pelikieltoa näemmä oikeuttaa ajeleen Classicin pelaajia surutta. Ei tarvitse lääkärin papereita nähdäkseen että juuri tuollaiset "kukkakeppimäiset" tölväykset polven tienoille sivustapäin päättävät kausia ja uria. Juholallaki mennyt aika monta kautta pipariksi sivuristisidevammojen takia. Toivottavasti tämä kausi/ura ole tässä tämän takia.
Välillä voisi kommentoijat ottaa jonkun väriset tai jotain vastustavat lasit pois päästä ja miettiä urheilijaa, taustajoukkujen tekemiset tai tekemättä jättämiset ei paljon paina kun nuori ja lupaava urheilija katselee pelejä kainalosauvojen kanssa katsomossa.
oululaine
23/01/2015
aho (koovee 53) ajaa selkään myös tuolla aiemmassa läpiajo maalissa ajassa 2.50->. Näyttää olevan kaverilla vaarallinen pelityyli. Tuossa jälkimmäisessä molemmat jatkaa pelaamista vihellyksen jälkeen, classicin kaveri pelaa palloa ja kooveen pelaaja miestä. Ei näyttäny ihmeelliseltä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.