Divarit

Video: Blue Fox-LNM kaikki maalit – Tähtihallissa taottiin 19 osumaa

09.03.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox voitti viimeisessä runkosarjan Divari-ottelussa LNM:n 12-7. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Limingan Niittomiesten kausi päättyi runkosarjaan, ja ottelu oli vauhdikasta surffailua päästä päähän. Blue Foxin kausi jatkuu pudotuspeleissä, joissa se kohtaa M-Teamin. Sinikettujen paras pistemies oli 1+3 nakutellut Johnny Fredriksson, ja LNM:n puolelta hattutempun (3+1) tehtaili 16 ottelussa 32 kertaa osunut Matias Luokkanen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
VideoTuomari
09/03/2015
Kylläpä antoi tuomari lahjana Blue Foxin toisen maalin. :D Kunnon poikkari LNM pelaajaa selkään ja sitten pallo rysään. Parasta vielä, ku tuomari seisoo aivan vieressä, kun maalin edessä annetaan poikittaista mailaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.