Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja Jyväskylän Happee päättivät runkosarjansa perjantaina maali-iloitteluun, joka päättyi Happeen 8-17-vierasvoittoon. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

3 comments

1. Krp:n Pohjosen torjunnoiksi merkattu 43-44… Peliä seuranneena hyvä jos puoliakaan tuli oikeasti. Naurettavaa tilastointia.

2. Kateus kunniaan! Maalivahti tilastointi on yleensäkin metsästä. Kukaan ei osaa laskea torjuntoja. Lähes jokainen joukkue haluaa että oma mv on tilaston kärjessä. Tulee myös kirjoitusvirheitä joita ei korjata ja nämäkin vääristävät tilastoa. Ihan turhaa touhua koko tilastointi. Onneksi liigassa on sentään muutmia joukkueita joita em. ei koske ja pakko sanoa, että kyllä Krp on yksi niistä joka hoitaa hommansa kunnolla.
    Itse pelissä näkisin niin, että KrP :n olisi pitänyt vaihtaa taktiikka ensimmäisen erän jälkeen ja siirtyä puolustuslinjalle 5-6 tilanteessa eikä ryntäillä enää hyökkäykseen. Kun jalka ei riitä juoksemisessa kuin muutamalla niin oma pää jäi avoimeksi ihan liikaa. Ei se mv:kaan mikään ihmeiden tekijä ole mutta tuossa pelissä sai kyllä torjua enemmän kuin riittävästi . Ja ne jäähyt, ne jäähyt ja av-pelaaminen…voi, voi….ja TPS vastassa Play Out:ssa.