Videot

Video: KrP-Happee kaikki maalit – ottelussa ladotut 25 osumaa kuudessa minuutissa

01.03.
2015
3 Kommenttia
2
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja Jyväskylän Happee päättivät runkosarjansa perjantaina maali-iloitteluun, joka päättyi Happeen 8-17-vierasvoittoon. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Puklu
01/03/2015
Hyi saatana
Katsoja
02/03/2015
Krp:n Pohjosen torjunnoiksi merkattu 43-44... Peliä seuranneena hyvä jos puoliakaan tuli oikeasti. Naurettavaa tilastointia.
Nääs nääs
02/03/2015
Kateus kunniaan! Maalivahti tilastointi on yleensäkin metsästä. Kukaan ei osaa laskea torjuntoja. Lähes jokainen joukkue haluaa että oma mv on tilaston kärjessä. Tulee myös kirjoitusvirheitä joita ei korjata ja nämäkin vääristävät tilastoa. Ihan turhaa touhua koko tilastointi. Onneksi liigassa on sentään muutmia joukkueita joita em. ei koske ja pakko sanoa, että kyllä Krp on yksi niistä joka hoitaa hommansa kunnolla.
Itse pelissä näkisin niin, että KrP :n olisi pitänyt vaihtaa taktiikka ensimmäisen erän jälkeen ja siirtyä puolustuslinjalle 5-6 tilanteessa eikä ryntäillä enää hyökkäykseen. Kun jalka ei riitä juoksemisessa kuin muutamalla niin oma pää jäi avoimeksi ihan liikaa. Ei se mv:kaan mikään ihmeiden tekijä ole mutta tuossa pelissä sai kyllä torjua enemmän kuin riittävästi . Ja ne jäähyt, ne jäähyt ja av-pelaaminen...voi, voi....ja TPS vastassa Play Out:ssa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.