Liigat

Mika Kohosen hankkinut SPV haluaa voittaa kaiken: ”Voi kuulostaa pullistelulta”

19.05.
2015
36 Kommenttia
1
Liigat
Tommy Koponen aikoo istuttaa Kohosen veljekset samaan hyökkäysvitjaan. Kuva: Mika Hilska

Tommy Koponen aikoo istuttaa Kohosen veljekset samaan hyökkäysvitjaan. Kuva: Mika Hilska

Hallitseva Suomen mestari SPV teki tämän kesän siirtomarkkinoiden suurimman kaappauksen hankkimalla lajilegenda Mika Kohosen riveihinsä. Päävalmentaja Tommy Koposella on selkeä kuva minkälaisen pelaajan hän hankki riveihinsä.

Koponen vastaili Pääkallo.fi:n kysymyksiin silmin nähden tyytyväisen oloisena.

– Mikasta ihan ensimmäisenä tulee mieleen se kokemus. Maajoukkueessa taitaa olla kaikkein eniten pelattuja otteluita. Olen itse aika paljon painottanut kokemusta tässä meidän omassa tarinassa. Vaikkakin, kun eka mestaruus voitettiin, niin meillä ei ollut yhtään mestaria joukkueessa. Silloinkin pelaajilla oli kuitenkin paljon pelattuja pelejä. Kokemuksella on valtava merkitys, kun halutaan menestyä, Koponen naulasi.

Kokemus on tietysti yksi näkövinkkeli Kohosen hankintaan, mutta Koponen tietää, että Kohosella on enemmän matkaa takana kuin edessä.

– Totta kai tiedostan, että puhutaan pelaajasta jolla on vähemmän pelivuosia edessä kuin takana. Siihen liittyy tietysti omat asiansa. Aina toki huolehditaan myös siitä pelaajia rekrytessä, että onko sen pelaajan suhteen sitten sitä jatkuvuutta, kommentoi Koponen viitaten Kohosen ikään ja pitkään peliuraan.

Kuten jo todettua, niin Kohosen hankintaa puolsivat SPV:n näkökulmasta myös kentän ulkopuoliset tekijät. Kohosella on pitkä historia lajin huipulla ja kokemusta lajin merkittävimpien kilpailuiden voitosta.

– Jos ajattelee tätä tilannetta ja tätä kevättä, niin Kivilehtokin lähti Ruotsiin, niin kyllä me sinne koppiin otetaan todella mielellään tämmöinen pelaaja, joka puhuu ja tsemppaa, eikä puhu vain tsemppaamisen vuoksi, vaan tietää vähän miten eri tilanteissa tulee pärjätä. Mikasta odotan tietysti todella isoa henkistä johtajaa joukkueeseen. Tunnen hänet kohtuullisen hyvin jo pitkältä ajalta, ja tiedän, että hän on myös persoonaltaan semmoinen, että tekemisellään ja tietämyksellään johtaa joukkoja, sanaili Koponen.

Koposen mukaan on molempien Kohosten veljesten kannalta tärkeää, että he pelaavat nyt samassa joukkueessa.

– Yksi iso motivaatio hänelle on vaihtelun lisäksi se, että hän pääsee pelaamaan Mikon kanssa. Isompi arvo siinä on se, että Mikko todella tietää tuosta jalan kuntouttamisesta aika paljon. En voisi kuvitella mikä olisi parempi Mikolle kuin se, että he kulkevat yhdessä Seinäjoelle ja harjoittelevat nyt sitten Suomessa samalla paikkakunnalla. Siihen päälle saavat vielä jauhaa automatkat pelistä. Siitä meillä on hyvät kokemukset. Valmennuksen arkirutiineihin kuuluu nytkin jo se, että jompaan kumpaan suuntaan ajaessa Mikko aina soittaa ja mietitään peliä. Nyt siellä on tällainen kaveri mukana. Uskon, että sitä kautta saadaan peliinkin vielä vähän uusia tuulia, hehkutti Koponen.

Veljesten historian tuntien ei ole väärin olettaa, että he pelaisivat ensi kaudella samassa ketjussa. Koponenkaan ei lähde tätä kiistämään.

– No sanotaan, että aika ihmeellistä olisi, jos eivät pelaisi samassa ketjussa. Sitä tukee aiempi historia Suomesta ja maajoukkueesta. Sieltä kautta on hyviä kokemuksia parivaljakosta. Maajoukkueessa ovat toki pelanneet eri viisikoissakin. Asuin aikoinaan Jyväskylässä ja näin ne pelit, jotka Mika pelasi ennen Ruotsiin lähtöään. He pelasivat silloin paljon yhdessä. Sitä kautta pystyy ymmärtämään miksi Mikko on omalla paikallaan niin hyvä, ja miksi taas Mika on omassa hommassaan niin hyvä. Molemmat omassa erityisosaamisessaan täydentävät toisiaan.

Suomen mestareiden suurin menetys nähtiin puolustusosastolla, kun Juha Kivilehto siirtyi Ruotsiin ja Helsingborgiin. Kohonen on joukkueelle nimekäs hankinta ja tunnetaan paremmin sentterinä, mutta on mahdollista, että häntä peluutetaan myös puolustajan paikalle. Koposen mukaan joukkueella on kiikarissa ainakin yksi uusi pelaaja.

– On suhteellista onko joku hankinta iso tai ”iso”, mutta kyllä meillä yksi sellainen ulkopuolelta tuleva pelaajakuvio on vielä vireillä. Muuten me kyllä luotetaan niihin mestarimiehiin, joilla pystyttiin taas tänä keväänä päättämään kausi siihen täyttymykseen, eli Suomen mestaruuteen.

– Meillä on omassa ryhmässä valtavasti kokemusta, mutta esimerkiksi Pelto-Arvon Jukka-Pekan kautta nähtiin, että sieltä takaa tulee tosi kovia jätkiä. Nämä kaikki nuoremmat eivät ole sen takia saaneet niin paljon näytönpaikkoja, koska ryhmä on niin kova. Sieltä on tulossa nytkin takaa kavereita ja uskomme, että heille riittävästi tilaa antamalla on heilläkin mahdollisuus siihen, mihin Pelto-Arvo tällä kaudella ylsi. Loppukaudesta läpimurtokaudella hän oli jo maajoukkueen mukana, kommentoi Koponen.

SPV pääsee Suomen mestarina tavoittelemaan myös Champions Cupin voittoa. Koposen mukaan joukkue lähtee tavoittelemaan voittoa kaikissa niissä kilpailuissa mihin se osallistuu. Kaikki tavoitteet eivät liity pelkästään kentällä tapahtuviin asioihin.

– Kyllä me halutaan lähteä voittamaan kaikki kilpailut mihin osallistutaan. Se voi kuulostaa vähän sellaiselta pullistelulta, mutta kyllä urheilijan lähtökohta on se, että kun lähtee jotain sarjaa pelaamaan, niin mestaruus on ainoa tavoite.

– Viime päivinä tällainen näkyvä ja iso juttu on ollut tämä Mikan tulo, mutta me ollaan tänä keväänä tehty todella paljon muitakin hyviä juttuja ja saatu paljon aikaiseksi. Niistä kerrotaan vähän enemmän sitten myöhemmin. Me otamme todella tosissamme tämän seuran kehittämisen. Tätä ei ole rakennettu mitenkään siten, että tämä vuosi oli ”se vuosi” ja sitten kaikki päättyy, vaan päinvastoin. Tästä otetaan vielä enemmän lisävirtaa siihen, että me tulemme olemaan vielä vahvempia tulevaisuudessa, linjasi Koponen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
19/05/2015
Falunia vastaan ei varmaan ainakaan kannata peluuttaa Kohosta pakkina.

Tai no, aika sama se varmaan on ketä siellä pyörii...
Jussipussi
19/05/2015
Muistanko oikein, että viimeksi kun SPV ilmoitti hakevansa triplaa, eivät voittaneet mitään? SSV:lläkin taisi mennä muutama vuosi, ennenkuin tajusivat, että ihan hirveästi ei kannata etukäteen huudella. Taitaa tarjota vain muille lisämotivaatiota...

SPV:n tuleva kausi on aika riski muutenkin. Kohosen ura on valitettavasti varsin jatkoajalla, sen näki jo kaksi vuotta sitten ruotsissa. Puhumattakaan nyt viime vuodesta. Vielä kun lisää hommaan sen, että mies ei valitettavasti saanut ykkössarjassa kunnon sopimusta, asuu poissa perheensä luota ja joutuu vielä reissaamaan muutama sata kilometriä päästäkseen edes pelaamaan, niin ei se varmaan ihan hirveän motivoivaa ole... Jos siihen tuudittaudutaan, että mukana on nyt kokemusta, niin ei varmaan hirveän pitkälle kanna.

Toivotaan toki, että kantaa ja mies on motivoitunut, mutta itse en olisi kyllä ottanut Koposena moista riskiä.
...
19/05/2015
Ei voittanut ja kuuluu suomalaiseen perinteeseen että tavoitteista ei saa kertoa missään nimessä, se on heti sitä elvistelyä. Lähdetään Champions Cupiin pelaamaan harkkapelejä...

Mitä tuohon reissaamiseen tulee, niin jos/kun tiedätte edes muutaman pelaajan ja paljonko he pelien/harjoituksien ohella kuluttavat maantietä, niin tiedätte että se ei ole ongelma.
Sami
19/05/2015
Vaikea kuvitella, että Suomen mestari tyytyisi pelejä häviämään. Sitä kautta aina haetaan voittoa, joka toteutuessaan tarkoittaa pyttyjä. Ei pullistelua vaan ihan realisimia. Toteutuminen vaatii todellista nappisuoritusta, mutta sitäkin varmaan kannattaa lähteä hakemaan.

Sen sijaan Tampereen vuoden salibandyuutiset jostain parista ruotsalaisesta junnusta, se on pullistelua.
jussipussille
19/05/2015
SPV on viimeiset 6-7 vuotta ilmoittanut tavoittelevansa mestaruutta. Muutama on matkaan tarttunutkin. Ja jokaisessa kaudessa on riskinsä..älä pelaa jos pelkäät.
Espoo
19/05/2015
Täytyy nostaa hattua SPV:lle ja erityisesti Koposelle joka seuransa sivuilla antoi kauniin kiitoksen kaikille kannattajillleen.
Myös Kohosen julkistus on ollut onnistunut ja saanut paljon huomiota mediassa.
Seura järjestää vielä kauden päättäjäistilaisuuden kuten esimerkilliseen seuratoimintaan kuuluu.
Päinvastainen esimerkki on Esport Oilers joka elää jossain menneisyydessä eikä osaa edes viestinnän alkeita, todella surullista seurattavaa näin kannattajana.
Petu
19/05/2015
Ei parempaa media näkyvyyttä pienessä lajissa vois saavuttaa, kuin sillä, että pestaa riveihin kaikkienaikojen pelaajan! Olkaa mitä mieltä tahansa niin Mihu esimerkillään ja pelihaluillaan näyttää miksi on edelleen raudanluja pelimies, SPV nostaa kannua myös tulevalla kaudella.
Seura
19/05/2015
"Me otamme todella tosissamme tämän seuran kehittämisen"
No ei siltä näytä, kun naisten toiminta ajettiin alas..
Hattu päästä
19/05/2015
Pohjalaisten faniensa onneksi punaiset pelaa aina voitosta loppuun saakka, silloinkin kun sitä ei muiden mielestä voi saavuttaa. Ei se ole mitään pullistelua, vaan oikea asenne kilpaurheiluun. Joukkueen voitontahto on esillä jokaisessa pelissä, ei vain mestaruusmatseissa. SPV:n kohdalla asia on selvästi kunnossa - eikä se riipu yksittäisistä pelaajista. Uusista tai vanhoista.
SEURALLE
19/05/2015
Niin onhan Seinäjoella tässä vuosien mittaan nähty, että seurajohdolle SEURA = MIESTEN 1. JOUKKUE. Esim. naisten tilanteessa johto ei tehnyt elettäkään ongelmien selvittämisen eteen. Etsikää vetäjät ja resurssit itse - oli viesti. Ja kovasti sama tilanne on koko junioripuolellakin. Joten ei se kaikki niin kultaista olekaan.
Seurallelle
19/05/2015
Jokaisen seuran jokainen joukkue on lopulta itse vastuussa toiminnastaan. Näin se amatööriurheilussa menee. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa pääsemme ammattilaisuuteen, jolloin pelaajat voivat keskittyä vain pelaamiseen.
Hessu
20/05/2015
SPV:n edarin keski-ikä on siinä liki 30v. Koska Koponen tajuaa sen faktan että pian pitäisi ottaa oman seuran kasvatteja edariin ja laittaa vanhat parrat eläkkeelle. SPV:n A-pojista varmaan kerran kolmessa vuodessa on noussut pelaaja pelaamaan edariin niin että on saanut peliaikaa kunnolla joukkueessa. Muutenkin SPV:n juniori toiminta on vähän heikolla pohjalla ainakin näin sitä itse seuranneena. Joo vaikkakin SPV:ltä olikin menneeltä kaudelta kaksi juniori joukkuetta SM-sarjassa mutta vain toinen pärjäsi. Sentään A-pojat nousivat takaisin SM. Muutenkin SPV taloudellinen tilanne on heikko jos naisten edustusjoukkuen toiminta loppuu sen takia että ei ole rahaa eikä henkilöitä pyörittämään toimintaa. Senkin olen kuullut SPV:n toiminnasta että käytännössä juniorit rahoittavat edustusjoukkueen toiminnan.
HESSUlle
20/05/2015
Hyvin Hessu "senkin olen kuullut.." sekoitat kaiken naiset ja juniorit ym. ja saat kaiken näyttämään heikolta kolmannen mestaruuden jälkeen. Selvitätkö faktoja ensin. Äläkä valheita levittele ainakaan. SPV:n edustusjoukkueen toimintaa pyörittää osakeyhtiö, johon ei junioreiden rahoja ole sijoitettu.
Samppa70
20/05/2015
Hessulle tiedoksi, että edustuksen tilille ei tule euroakaan junnujen rahaa, nimittäin edustuksen toiminta on yhtiöin toimintaa ja siten aivan eri rahoituksen piirissä!
Päinvastoin uusi yhtiö maksoi tuhansia euroja seuralle heti toimintansa alussa seuran vanhoja velvoitteita.
Juniorit sen sijaan saa tuloja talkootyöstä edustuksen peleissä ja tapahtumissa.
Juniorien valmennus on mennyt huimasti eteenpäin viimeisen vuodenkin aikana ja kehitys jatkuu varmuudella myös jatkossa. Vain kaikkien yhteisellä työllä tulee tulosta, eikä seurajohdon piikkiin kaikkia vastuksia laittaa.
Seuran tulevaisuudennäkymät ovat mielstäni kaikenkaikkiaan loistavat, vaikka arvostelijoita tulee riittämän jatkossakin.
SEURALLE
20/05/2015
Johan se nyt on nähty ettei seuraa kiinnosta naisten ja tyttöjen asiat. Pysykööt nyrkin ja hellan välissä. Viime vuonna menettivät koko vanhimman tyttöjuniorijoukkueen toiseen seuraan välinpitämättömyyttään, ja nyt ei olekkaan yhtäkkiä pelaajia naisten edustukseen, eikä tekijöitä. Naisten urheilutoimenjohtaja on lähtökuopissaan. SPV kupla on puhkeamassa, siksi miehet siirtyivät yhtiöittämään toiminnan. Ettei uppoa samalla kertaa.
...
20/05/2015
Nyt on kovia kirjoituksia, hyvä hyvä pitäkää tämä linja
joopa joo
20/05/2015
Kovia on kirjoitukset ja suurin osa niin paskaa, että taitaa paha maku olla kirjoittajien suussa vielä ensi viikollakin. Ensinnäkin SPV:llä ei ole minkäänlaisia taloudellisia ongelmia, ei edustusjoukkuetta pyörittävällä yhtiöllä eikä junioripuolelta hoitavalla seurallakaan. Naisjoukkueen luopumiseen sarjapaikastaan, syy ei ollut raha vaan se, että avainhenkilöt eivät voineet siviilielämän syiden vuoksi sitoutua joukkueen toimintaan. Miesten edustusjoukkue on vakavaraisten omistajien hallinnoiman yhtiö hoidossa, eikä siis milläänlailla seuran junioreiden varojen varassa, kuten täällä väitettiin. Mitä tulee seuran junioritoimintaan, on siellä valmennus valtakunnallisesti huipputasolla. Edustusjoukkueen taso on vaan niin kova, että vaikea sinne on nousta. Nykyisistä A-junnuistakin monet ovat olleet sparraajina jopa edustuksen treeneissä ja junnupuolelta löytyy helposti ainakin puolen tusinaa poikaa, jotka kelpasivat ainakin kymmenen liigaseuran avauskokoonpanoon koska vaan. Seinäjoella peliaikaa on niin vaikeaa saada, että monet joutuvat hakea sitä muualta kehittyäkseen huipputasolla. Lahjakkaimmat (esim. Kouvonen) haluavat yleensä palata seuraan myöhemmin.
NMerkille Hessulle
20/05/2015
En ole ikinä kyllä sitä kuullut SPVn junnut saisivat rahaa siitä hyvästä että he kökkivät edustusjoukkueen peleissä. Ja euroakaan SPVn edustusjoukkue ei kyllä laita junioireihin. Pikemmin toisinpäin
Samppa70
20/05/2015
No kuulit! Näin se vaan menee.
Edustus huolehtii omista kuluistaan osakeyhtiölain mukaisesti ja junioritoiminta on ry:n toimintaa ja PISTE. Onko niin vaikea ymmärtää?
...
20/05/2015
Näin se vain monesti menee, että junnut ei tietenkään maksa edarin kuluja eikä varmaan toisinkaan päin. Ja miksi pitäisi? Kaikissa on omat taustahenkilönsä huolehtimassa.
gekko
20/05/2015
Tommy Koponen ei tunnu arvostavan naisurheilua, joten niin kauan kun hän on SPV:n johdossa, ei seurassa naisiin ja tyttöihin panosteta. Hallituksessa on ollut tasan yksi henkilö, joka on pitänyt pystyssä naispuolta. Nyt kun hän lopetti, koko homma kaatui, koska ketään muuta ei kiinnosta.

Ihaillen seurannut esimerkiksi Classicin organisaatiota ja "Family"-henkeä, jossa seuran edustusjoukkueet ja juniorit nauttivat arvostusta ja resursseja sukupuoleen katsomatta.
Joopa Joolle
20/05/2015
Puolen tusinaa junnua mahtus mihin liigaseuraan tahansa. Nyt ihan oikeesti, minä te ostoporukka siellä itteenne pidätte? Laitappas nimiä? Pikkusen lähtee lapasesta tää touhu.
Peukkua pystyyn ettei tule kannuakaan, nyt rupee tämän porukan arvostus laskeen. Hyvä fanit.
Jopa joo
20/05/2015
Jos olet niin pihalla, ettet edes tiedä SPV:n junnuja, niin enpä lähde niitä sulle nimeämään. Otapa itse selvää asioista, joista olet täällä hanakasti kommentoimassa. Ei näköjään maksa vaivaa keskustella täällä, jos asiantuntemuksen taso on tämä, että luullaan, ettei Seinäjoella tehdä laadukasta juniorityötä. Kyse ei todellakaan ole ostoporukasta, vaan tämän vuoden mestareista valtaosa on SPV:n omia kasvatteja, vaikkeivät nyt syntyperäisiä Seinäjokisia olisikaan. Kiviranta, Kuusela, Kivimäki, Hankkio jne. jne.
No worries
20/05/2015
90% kaikesta negatiivisuudesta kaikissa viestiketjuissa tulee familyn kannattajilta.
Sampalle
20/05/2015
SPVn edustusjoukkue ei kyllä maksa SPVn junnuille mitään siitä hyvästä että junnut ja junnujen vanhemmat kökkivät edustusjoukkueen peleissä
jymyjussi
20/05/2015
Naiset taisivat tuoda aikoinaan spv: n ensimmäisen sm- mitalin muuten. Taitaa seinäjoen kokoisessa kaupungissa olla kohtuu hankalaa rahoittaa lukuisia pääsarjajoukkueita eri lajeissa samanaikaisesti. Koponen tekee jo 12-tuntisia päiviä miesten edustuksen eteen. Harmi ettei puolisonsa valmenna naisia a la lassikki.
Näin se vain menee
20/05/2015
Alkoi sen verran ärsyttämään tuo SPV:n ostoporukka keskustelu, että kävin mestarit läpi mies mieheltä ja voi todeta, että vähintään puolet joukkueesta on pelaajia, jotka ovat olleet SPV omia kasvatteja vähintään A-junnuista lähtien, sitten 7-8 pelaajaa on sellaisia, jotka ovat kasvaneet muualla ja pelanneet myös muissa seuroissa urallaan, mutta olleet SPV:n miehiä jo niin pitkään, että heidänkin voidaan katsoa kuuluvan kalustoon. Sitten oli muutama viime vuosien ostovahvistus, lähinnä Kivilehto, Hakonen ja Kouvonen ( hänkin paluumuuttaja). Ensi kaudella tilanne pysyy lähestulkoon samana, mitä nyt pari lähtijää (Kivilehto ja Raunio) ja yksi (Kohonen) tai kaksi tulijaa.
Näin on
21/05/2015
Näin se vain menee on oikeassa. Mutta montako omaa junioria on nostettu viimeisen kolmen vuoden aikana pelaavaan kokoonpanoon. Montako on nousemassa ensi kauden joukkueeseen. Tästä tässä on lähinnä kysymys. Muissa joukkueissa nousee vuosittain muutama oma pelaaja pelaavaan kokoonpanoon. Eli unohtakaa vanhat listat Kivilehto....
niin se on
21/05/2015
lue nyt NÄIN ON, aikaisemmat viestit. Miksi tulisi nostaa. Ei penkin päässä kehity. viimeisen 3-vuoden aikana 2-kultaa... Ei vaan mahdu.
NIIN SE ON 2
21/05/2015
Pitäis vähä ajatella nenäänsä pitemmälle, sillä 1-3 vuoden aikana SPV:ssä käy pelaajakato lopettamisten ym. vuoksi. Omista junnuista ei ole nostaa tarpeeksi liigakelpoisia pelaajia laiminlyödyn junnutoiminnan vuoksi. En tarkoita etteikö sitä junnutoimintaa olisi, mutta se ei ole riittävän laadukasta. Mm. pitää lähteä turnauksiiin etelä-suomeen eikä tyytyä vain pelaamaan lakeuksilla 15-0 pelejä. Sit kun tulee tosi pelit sarjoissa tuleekin turpaan 0-15. Tähän siinä SEURAN kehittämisessä pitäisi keskittyä, eikä kyseenalaisiin hankintoihin. Mahtaisko löytyä sponsoria, joka osoittais rahansa suoraan junnuille, ettei kaikki olisi vanhempien pussista ja selkänahasta. Edustukselle näyttää kyllä tällä hetkellä löytyvän sponssia, mutta tulevat vuodetkin pitää turvata.Toki jos rahaa on niin tehdään hankintoja.....
S7
21/05/2015
Speven arvostelijoiden kannattaa kuitenkin muistaa, että monissa muissa seuroissa, esim. täällä etelässä on junnuja enemmän = isompi pohja haalia junnuja omiin jengeihin! Niinkuin täällä tekee kaikki suuret seurat. Paljon Sjoella ja lähiseudeuilla asukkaita? En tiedä tarkkaan enkä jaksa googlettaa... Ei tämä sitä toki tarkoita, etteikö hyviä yksilöitä tulisi, mutta tasaisen junnuvirran luominen on varmasti haasteellista...
No haloo
22/05/2015
Kyllä SPV:llä olisi helposti varaa nostaa 1-2 junioria vuosittain edustusjoukkueeseen, jos tarve vaatisi. Eipä ne muutkaan menestysjoukkueet sen enempää vuodessa vakiokokoonpanoon nuoria nosta. Nyt vaan taso on edustuksessa niin kova, että juniorit ei yksinkertaisesti mahdu kokoonpanoon. Mitään pelaajakatoa SPV:ssä ei tarvitse pelätä, vaikka joku lopettamisbuumi muutaman vuoden sisällä tulisikin, nauttii seura sellaista arvostusta alan ammattilaisten keskuudessa, että myös ulkopuolelta tulevaa pelaajavirtaa on jonoksi asti Koposen ovella myös jatkossa kilpailemassa peliajasta seuran oman väen kanssa.
Tieto
22/05/2015
Mielenkiinnosta kysyn mikä on Speven edustuksen yhtiön nimi? Koitin googlailla mut en löytänyt. Saattaa olla kyllä käyttäjänkin vika...
Terveisiä vaan Tampereelle
23/05/2015
Ihan nopeasti tulee mieleen useita Koposen valmentamia SPV-junioreita, jotka ovat muutaman viime vuoden aikana nousseet SPV:n edustukseen: Hankkio, Pelto-Arvo, Kouvonen, Hakala, Kujala, Urmas ja Mäkelä N. Peltonenkin on tainnut jo päästä edustuksen peleissä kokeilemaan. Varmasti joku nimi tuosta unohtuikin. Oilersin edustukseen on SPV:n junnuista siirtynyt Raunio ja Pajukoski.

Ihan komea määrä tehopisteitä, voitettuja otteluita ja mestaruuksiakin noilla SPV:n junnuvalmennuksen opeilla on tullut. Montakos mestaria Tampereen junnuvalmennus on tuottanut?
Pasi Puskala
23/05/2015
Iso hatun nosto Tommi Koposelle, SPV:lle ja SPV:n liigamiehistölle, hienoa työtä teette! Mitä tulee huuteluun ja ns uhoamiseen, niin eiköhän urheilussa pidäkin olla tuollainen asenne, että jokainen matsi ja kilpailu lähetään voittamaan. Olisko sitten kaikille hyvä, jos Koponen ilmoittaisi tyyliin lähetään kattomaan miten käy, pistesijoitus on ihan jees? Kyllä on nähty SPV:n osaaminen sekä vahvuus viimeisten vuosien aikana, joten on varaakin sanoa kovat tavoitteet suoraan!
Tulisi näiden minusta suoraan sanottuna kateellisten huutelijoiden miettiä juurikin sitä millainen arvostus lajin sisällä on SPV:tä ja Koposta kohtaan, ei sinne lakeuksille muuten tulisi yhtään ostomiestä/reissumiestä pelaamaan. Hommat toimivat siis niin hyvin, että huipputason miehet haluavat tulla joukkueeseen. Näin se vaan asia on. Tsemppiä SPV:lle ja Koposelle tulevan kauden kannujen metsästykseen!
T: Pasi Puskala, Kajaanin Salibandy, KSB
Tiedolle
23/05/2015
Nyt, jos koskaan on vika kyllä käyttäjässä... Tuota tietoa on oikeasti vaikea olla löytämättä :-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.